Hlavní obsah

Ukradli mi auto! Co mám dělat?

V České republice se ukradne denně více než 25 aut. Víte, co byste dělali, kdybyste Vaše auto nenašli na svém místě?

Ilustrační foto

Článek

Ve spolupráci s reportéry ze Slovenska jsme se podívali na to, jak je třeba postupovat, když zjistíte, že vaše auto nestojí na místě, kde jste ho zaparkovali. K tomuto tématu se vyjádřil zástupce policie, který nám přiblížil, jak je třeba postupovat v této nestandardní situaci.

Zajímaly nás všechny kroky, které čekají každého majitele v případě odcizení jeho vozidla. Kam je třeba jít, komu je třeba volat a na co všechno se musí připravit. Zástupce vybrané pojišťovny Vám poradí, na co se musíte připravit v procesu řešení pojistné události. Nakonec jsme se samozřejmě zajímali i o to, jak je možné všem těmto nepříjemnostem předejít. Richard Vámoš, specialista na zajišťování vozidel proti krádeži, nám poradil, jak si své auto dokonale zabezpečit proti krádeži. Vše potřebné se dozvíte v krátké a zajímavé reportáži, která byla odvysílána v pořadu AUTOSALON na Slovenské televizi STV.

O možnosti dokonalého zabezpečení Vašeho vozidla proti krádeži se dozvíte více na stránce česko-slovenského výrobce www.vamsystem.cz

Výběr článků

Načítám