Hlavní obsah

Harmonie, elegance, italská kvalita. Představujeme stavební pouzdra Scrigno

Novinky, Scrigno

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud jste se ještě nedoslechli o italském výrobci Scrigno, pak se možná připravujete o ideální volbu stavebních pouzder pro váš byt či dům. Pokud budete stavět či rekonstruovat, přinášíme vám několik důvodů, proč by pouzdro mělo mít značku Scrigno.

Stavební pouzdra Scrigno

Článek

Scrigno je společností v nejlepších letech; bylo založeno v roce 1989 podnikatelem Giuseppem Berardim. Ten se zabýval otázkou, jak vyřešit problém klasických posuvných dveří a přeměnit je na interiérový prvek, který – pokud zrovna není využíván – nezabírá místo.

Scrigno je společností v nejlepších letech; bylo založeno v roce 1989 podnikatelem Giuseppem Berardim. Ten se zabýval otázkou, jak vyřešit problém klasických posuvných dveří a přeměnit je na interiérový prvek, který – pokud zrovna není využíván – nezabírá místo. Řešení? Geniální: schovat tyto dveře do zdi.

A tak vznikla společnost Scrigno, která se za 25 let na trhu osvědčila, získala punc kvality a přední pozici mezi výrobci stavebních pouzder.

V současné době společnost Scrigno vyrábí několik typů stavebních pouzder.

Essential Dual , pro dvoje posuvné skleněné dveře, vyznačuje se omezenou tloušťkou a lze jej použít na stěny o tloušťce 105 mm s tloušťkou skleněných dveřních křídel 10mm.

Posuvné skleněné dveře Scrigno

Essential Trial, inovační výrobek, který obsahuje jedinou zcela zakrytou kapsu do které jsou zasouvána tři posuvná celoskleněná křídla vzájemně propojená unášecím systémem; je možné dosáhnout širokého otevírání navzdory omezeným rozměrům stěny.

Posuvné skleněné dveře Scrigno

Řada Essential je též k dispozici ve variantě pro otočné dveře.

Posuvné skleněné dveře Scrigno

Italská kvalita, která s elegancí sobě vlastní sladí dveře a stěnu do harmonické kombinace a nechá vyniknout design vašeho interiéru? Našli jste ji – Scrigno.

Výběr článků

Načítám