Hlavní obsah

Fotka nebo video z dronu… a co dál?

Novinky, DRONE VISION, s.r.o.

O využití dronů k různým účelům se zajímají firmy po celém světě. Jednou z nich je i firma DRONE VISION, která pořizuje nejenom efektní záběry, ale poskytuje i několik dalších služeb v této oblasti.

Článek

Služby firmy DRONE VISION zahrnují od zajištění povolení, přes sběr dat pomocí bezpilotní technologie s celou řadou fotoaparátů s různými objektivy nebo termokamerou až po kvalitní a komplexní zpracování dat.

V oblasti digitalizace nabízíme vytvoření digitálního modelu skutečného objektu. Tato metoda je vhodná pro komerční využití například při prodeji nemovitosti, kde si zájemce může vstoupit na pozemek a objekt si prohlédnout ve virtuální realitě nebo pro prezentace. Památkáři ocení dokumentaci historických budov včetně detailu fasád.

Další metoda je vhodná spíše pro technické využití. Objekt převedeme do vektorového výkresu, např. do formátu dwg, dfx, které jsou dále využitelné v geodézii, pro projektanty, pro posuzování změn v konstrukci apod.

V poslední době se stává velice žádaná kontrola staveb termovizní kamerou, kterou odhalíme např. netěsnosti izolace, potrubí a další vady. Naše společnost disponuje jednou z nejlepších termovizních kamer na trhu včetně SW na zpracování dat.

Výběr článků

Načítám