Hlavní obsah

Ježíšek ví, co chce žena pod stromeček

Komerční článek

Léto se pomalu přehouplo do podzimu, na jehož samém konci vrcholí přípravy na nejoblíbenější svátek v roce – Vánoce. Stačí, abychom se zahalily do podzimního ošacení, a v tu chvíli na nás padne vánoční atmosféra a potřeba nákupu vánočních dárků pro naše blízké.

Žehlicka je vybavena chytrou technologii OptimalTEMP

Článek

Pokud už Vám dochází inspirace a opět nevíte, čím ženu ze svého okolí potěšit, či co si sama přát pod stromeček, vsaďte na jistotu a napište Ježíškovi o systémovou žehličku Philips PerfectCare ELITE, která Vám usnadní práci v každodenním provozu domácnosti.

V současné hektické době si vybíráme takové vybavení domácnosti, které nám zpříjemní čas během jejich používání a dobu strávenou při této činnosti zkrátí alespoň na polovinu. Naše prababičky trávily dlouhý čas praním prádla na mandlu, prádlo škrobily a bělily přímo na slunci, které poté pracně žehlily železnými deskami nahřátými na rozžhavených uhlících. Veškerý svůj čas pobývaly v domácnosti, aby se postaraly o svého muže a kupu malých dětí. Každá současná hospodyňka má nyní od domácí činnosti zcela odlišné nároky.

Předpokládá, že bude mít k domácím pracím dostatečného pomocníka, který její činnost urychlí natolik, aby pak měla dostatečné množství času na víno s kamarádkou či volnou chvilku s rodinou. Mandl se během několika generací změnil ve výkonnou pračku, a železné desky, které se nahřívaly na přímém ohni v neuvěřitelně výkonnou systémovou žehličku, která dokáže několika tahy vyžehlit jakkoliv pomačkané oblečení a její atributy by si mohly naše prababičky představit jen těžko. Pokud by se pak našim babičkám dostala do ruky právě systémová žehlička Philips PerfectCare ELITE, byla by jistě jejím největším přáním, po kterém by toužila pod vánoční stromeček.

Žehličku lze díky výkonné páře použít jako klasický napařovač...

Radost z žehlení. To je žehlička Philips PerfectCare ELITE!

Tato žehlička není jen tak ledajaká. Každá hospodyňka, jenž si chce zjednodušit své každodenní žehlení, by měla využít takový přístroj, který ji opravdu dokáže ušetřit čas. Systémová žehlička Philips PerfectCare ELITE tento požadavek dokonale splňuje. Tato žehlička má samostatný zásobník na vodu, díky čemuž je mnohem lehčí než tradiční napařovací žehlička. Žehlení je díky tomu mnohem pohodlnější a rychlejší. Rychlost žehlení podporuje i žehlící plocha T-ionicGlide, jejíž patentovaný potah zajišťuje perfektní rovnoměrné rozložení páry. Žehlička je vybavena chytrou technologií OptimalTEMP, která zajišťuje jediné dokonalé nastavení teploty pro jakýkoliv typ tkaniny nebo oděvu.

Pro Vás dříve těžko žehlitelné materiály jako je kašmír, satén nebo hedvábí se již nikdy nespálí. Tato žehlička má ke všemu velmi vysoký výpar páry, díky které je prádlo po jednom přejetí dokonale vyžehlené. S velmi výkonným parním motorem generuje páru s tlakem až 6,7 baru, která prostupuje hluboko do vláken oděvu a zdokonaluje žehlení.

Navíc žehličku lze díky velmi výkonné páře použít jako klasický napařovač, který umožňuje moderní způsob žehlení bez přehybů přímo na ramínku. Pára rovnoměrně napaří pověšený oděv a nevznikají tak nevzhledné přehyby, s kterými se během žehlení trápí nejedna žena. Během žehlení můžete žehličku bez obav odkládat přímo na látku žehlicího prkna. Jelikož je pára velmi šetrná ke všem žehleným materiálům, prkno ani jeho potah se nikdy nespálí. Tato žehlička navíc dbá na ekologii. Tento zázrak poskytuje režim ECO se sníženým množstvím páry, avšak bez vlivu na výsledky žehlení. Více informací o žehličce naleznete zde.

Už jste si napsaly seznam, co si přejete od Ježíška? S žehličkou Philips PerfectCare ELITE Vám opravdu můžeme zaručit, že z ní budete mít určitě radost déle, než opadá jehličí z Vašeho letošního vánočního stromku.

Výběr článků

Načítám