Hlavní obsah

Řekněte už dost a získejte výživné, které vám dluží! Toto jsou 3 snadné kroky

Novinky, VašeVýživné.cz

Neplatí vám alimenty? Nevíte, kudy kam? Chcete svému dítěti zajistit bezstarostné dětství a budoucnost? Projekt Vaše Výživné je připraven vám podat pomocnou ruku v těchto těžkých chvílích a řešit vzniklou situaci s vámi. Zdarma.

Článek

Nejkrásnější dárek pro vaše dítě

Zaplňte svůj domov smíchem a dopřejte svému dítěti teplo domova a pocit, že je milováno. Získejte výživné, které vám náleží s VašeVýživné.cz.

 

Nebojte se říct o pomoc

Projekt VašeVýživné.cz vznikl díky Asociací neúplných rodin, z. s., a chce snížit počet neplatičů výživného. V ČR neplatí výživné na děti alarmujících 38,5 % rodičů, což se týká 200 000 dětí, a proto je na čase situaci řešit.

 

Nyní je ten správný čas

Neodkládejte problém s výživným na neurčito a vyřešte ho s projektem VašeVýživné.cz. Celá pomoc je zdarma a vašeho případu se ujmou zkušení advokáti. Okamžitou právní pomoc máte vždy jistou.

 

Stačí jen 3 kroky

Kontaktujte VašeVýživné.cz a uveďte tyto 3 údaje: jméno, e-mail a telefonní číslo. Vašeho případu se ujme zkušený advokát. Náklady na vymáhání musí zaplatit dlužník, takže pro vás je vše zdarma. Využijte kontaktního formuláře, telefonního čísla +420 725 293667 (Po–Pá: 08:00–17:00) nebo e-mailu info@vasevyzivne.cz.

 

Výběr článků

Načítám