Hlavní obsah

Koupelny Ptáček představují trendy v novém katalogu

Komerční článekPTÁČEK-velkoobchod, a.s.

Stavíte, nebo rekonstruujete? Nevíte si rady s výběrem koupelny? Síť koupelnových studií PTÁČEK nabízí nespočet možných kombinací barev a materiálů, které uceleně prezentuje ve svém novém vydání katalogu koupelen.

Koupelny PTÁČEK

Článek

Katalog si i tento rok zachoval svou tradiční strukturu – v první části najdete vzorová řešení koupelen v nejrůznějších designových i cenových úrovních, a to v podobě, jak je můžete fyzicky vidět na koupelnových studiích PTÁČEK. Druhá část je standardně věnována výběru ze široké nabídky vybavení koupelen. Výběr je členěn podle skupin sortimentu a dále jednotlivých značek – výrobců. Co zůstalo zachováno, je poslání katalogu: je pomůckou a inspirací pro všechny, kteří uvažují o nové koupelně.

Nový katalog koupelen Ptáček 2016/17

Můžete listovat mezi jednotlivými kolekcemi, které jsou sestaveny z produktů nejrůznějších výrobců. Tyto kolekce vám tak usnadní orientaci v nabídce koupelen PTÁČEK. Kolekce jsou rozděleny do cenových kategorií pod názvy: ECONOMY, BASIC, STANDARD, TOP a DESIGN.

Nový katalog koupelen Ptáček 2016/17

Pokud se vám líbí tato nabídka a skutečně uvažujete o nové koupelně, sjednejte si schůzku na jednom z koupelnových studií PTÁČEK, kde vám bude k dispozici odborný personál. V těchto dnech navíc probíhá akční nabídka na veškerý sortiment, ušetříte tak 25 % z běžných cen.

Nový katalog koupelen Ptáček 2016/17

Více informací na www.koupelny-ptacek.cz.

Nový katalog koupelen Ptáček 2016/17

Výběr článků

Načítám