Hlavní obsah

TOP 5 zdravých doplňků pro posílení imunty, bez kterých se na podzim neobejdete

Novinky, VIVANTIS a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přechod z teplých letních měsíců na podzimní chladnější dny není pro náš organismus lehký. Je potřeba posilovat svoji imunity a tělu tak připravit nejen na změny počasí, ale také na zvýšený výskyt viróz a dalších, typicky podzimních onemocnění.

Díky přírodním doplňkům stravy Natural Medicaments zvládnete podzim bez viróz.

Článek

Aby byl pro vás podzim co nejpříjemnější, Prozdravi.cz vám přináší přírodní produkty Natural Medicaments, ale také další doplňky stravy, zdravou výživu, lékárenský sortiment a další.

Pro zmírnění stresu je tu Regevit

Nástup podzimu není jediné, co nás oslabuje. Neustálý shon a stres v pracovním i soukromém životě nás vyčerpává fyzicky i psychicky. Abyste načerpaly energii, doporučujeme přírodní doplněk stravy Regevit získávaný z čínské byliny rdesno, kterou hojně využívali mistři bojových umění v Asii.

Tradiční poklad čínského léčitelství

Ochutnejte 100% BIO šťávu z kustovnice čínské nbl. Goji. Tajemství účinku Goji 100% BIO šťávy tkví ve vysoké koncentraci esenciálních aminokyselin, vitamínů a minerálů, které pomáhají nastartovat obranyschopnost.

Celoročně v kondici s graviolou

Další účinnou přírodní pákou pro posílení imunitního systému je jihoamerický strom graviola. Z jeho plodů se vyrábí doplněk stravy Graviola Anona, který pomáhá normální činnosti imunitního systému. Graviola Annona od Natural Medicaments má 100% pozitivní zákaznické reference.

Další asijský poklad = ŽENŠEN

Asijská příroda v sobě ukrývá mnohá tajemství, jedním z nich je také ženšen korejský. Ženšen od Natural Medicaments je obohacený o vitamín E, aby co možná nejvíce posiloval vitalitu. Ženšen podporuje duševní stav, schopnost koncentrace a sexuální funkce.

Vyzkoušejte českou chlorellu

Chlorella má vysoký obsah bílkovin, chlorofylu a dalších nezbytných živin. Česká chlorela od Natural Medicaments obsahuje přidaný selen přispívající k udržení normálního stavu vlasů a nehtů. Užíváním České chlorelly podpoříte normální funkci imunitního systému, normální činnost štítné žlázy a přispějete k ochraně buněk před oxidativním stresem.

Výběr článků

Načítám