Hlavní obsah

Hledáte práci snů? Možná ji pro vás máme

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nevěříme na květnaté životopisy. Nezajímají nás školy, které jste studovali. Ani to, jestli jste dosud vedli 10 nebo 150 lidí. Hledáme lidi, kteří mají tah na branku, neradi se vzdávají a mají chuť nalézat nové, efektivnější a smysluplnější cesty.

Zonky.cz

Článek

Jmenujeme se Creative Dock. Vytváříme produkty a služby, které stojí za to dostat na trh a které zpříjemňují lidem život. Máme rádi originální řešení, ale nejde nám o výjimečnost. Naše produkty musejí být především užitečné pro lidi. Stojíme za službami jako Zonky (www.zonky.cz), která lidem umožňuje, aby si půjčovali peníze navzájem, levněji a bez bank, nebo Autotým (www.autotym.cz), která zase pomáhá laikům koupit ojeté auto a nenaletět podvodníkům.

Daří se nám, rosteme a hledáme nové lidi, kteří by s námi vyvíjeli další stejně užitečné služby a produkty. Mohli bychom oslovit headhuntery nebo si dát inzerát na Jobs.cz a napsat tam, že požadujeme středoškolské či vysokoškolské vzdělání, předchozí zkušenost v oboru, dva jazyky a znalost práce s PowerPointem. Jenže my nic takového nepožadujeme.

Požadujeme hlad, vášeň, odhodlání, ambice. Chuť být u toho, když se staví nová firma ve velice těžkém a konkurenčním prostředí. Chuť jít a něco dokázat. Schopnost myslet mimo zajeté škatulky. Chuť zpochybňovat nezpochybnitelné pravdy. Nehledáme lidi, kteří za pět let budou na stejné pozici jako dneska. Hledáme lidi, kteří chtějí jít stále dál a kteří netouží po teplém místečku v posledním kanclu na konci chodby. Hledáme věčně hladové profíky, kteří o nás jednou budou odcházet jako hvězdy. Třeba proto, aby rozjeli svůj vlastní startup.

Občas k nám někdo přijde na pohovor a odzbrojí mne otázkou: „Jaké máte firemní benefity?“ Upřímně? Spousty z nás ještě ani nemají vizitky, místo řešení stravenek se raději zabýváme neustálým zlepšováním našich produktů a odpovídáním zákazníkům. Vždycky odpovídám, že náš největší benefit je, že u nás můžete dělat skvělou práci. Mít bláznivé nápady a realizovat je. Vyrůst a věřte mi, že jak profesně, tak lidsky. U nás je možné všechno. Záleží na vás.

To, na jaké pozice lidi hledáme, podrobně najdete na na webu Vesmírná Odysea (www.vesmirnaodysea.cz). A kdyby vás žádná z pozic nezaujala, ale přesto vám intuice říká, že jsme možná pro kariérní změnu ti praví, napište přímo naší COO na Ann.Hofvander@creativedock.cz. Těšíme se na vás.

Martin Pejša, CEO

Creative Dock

Výběr článků

Načítám