Hlavní obsah

Klienti ocení především jednoduchost úvěrů na bydlení

Novinky, Stavební spořitelna České spořitelny, a.s.

Produkty stavebních spořitelen musejí splňovat řadu zákonem stanovených parametrů, které se mohou odrazit ve složitosti produktů. Buřince se podařilo podle Jany Hruškové, ředitelky produktů a marketingu Stavební spořitelny České spořitelny, připravit jednoduchý a srozumitelný úvěr, který lze maximálně přizpůsobit potřebám každého klienta.

Klienti ocení především jednoduchost úvěrů na bydlení.

Článek

V letošním roce jste získali ocenění Zlatá koruna. Co podle vás porota na Úvěru od Buřinky nejvíce ocenila?

Když se člověk rozhodne řešit tak důležitou věc, jako je vlastní bydlení, stojí za to věnovat výběru nejvhodnějšího úvěru dostatečnou pozornost a zajímat se o to, od koho bude nejlepší si potřebnou částku půjčit. Je důležité, aby klient podmínkám poskytnutí a splácení úvěru dobře rozuměl a mohl si dohodnout výši splátky i dobu splatnosti úvěru tak, aby co nejlépe odpovídaly jeho potřebám a možnostem. A právě tyto požadavky Úvěr od Buřinky splňuje.

Snížili jste úrokové sazby Buřinky na historické minimum. Co vás k tomu vedlo?

Naše úvěry jsou zejména určeny na vylepšení bydlení. Proto jsme změnili stávající konstrukci úrokových sazeb a přišli s nabídkou výhodného financování rekonstrukcí menšího rozsahu a vybavení domácnosti. Klienti si mohou zvolit dobu splácení úvěru a fixaci úrokové sazby tak, aby zatížení jejich rodinného rozpočtu bylo co nejmenší a odpovídalo jejich možnostem. Navíc Úvěr od Buřinky není zajištěn nemovitostí. Úrokové sazby začínají již na historicky nejnižších 4,55 % ročně. Akční nabídka platí do konce října, ale novou konstrukci úrokových sazeb v závislosti na době fixace a výši úvěru budeme držet i nadále.

Jak se sazby Úvěru od Buřinky nyní pohybují?

Buřinka, jako jediná na trhu, nabízí možnost fixace úrokové sazby u nezajištěných úvěrů. Naši klienti mohou získat Úvěr od Buřinky již za 4,55 % p. a. s fixací úrokové sazby na tři roky. V nabídce máme i fixaci úrokové sazby na šest let s ročním úrokem od 4,85 % nebo pevnou úrokovou sazbu po celou dobu splácení úvěru od 5,35 % p. a.

Jak dlouhá je doba splácení úvěru?

U Buřinky mohou klienti splácet nezajištěný úvěr až 18 let, což jim umožňuje určit si dopředu výši splátky tak, aby co nejméně zatížili svůj rodinný rozpočet. Celý úvěr lze použít ihned po uzavření smlouvy a doklady prokazující účelové použití lze dodat dodatečně. Za vedení a správu úvěru klient nic neplatí. Samozřejmě si také můžete sjednat výhodné úvěrové pojištění.

Výběr článků

Načítám