Hlavní obsah

Moderní garážová vrata stylově ochrání auto a dům před nebezpečím. Ovládat je lze jedním kliknutím

Novinky, LOMAX & Co s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Garážová vrata představují v současnosti jednu z nejdůležitějších součástí domu. Nejenže pomáhají chránit zaparkovaný vůz před špatným počasím, ale především jsou důležitou bezpečnostní překážkou pro zloděje. Navíc dotvářejí celkový vzhled budovy.

Moderní garážová vrata

Článek

Výběr vrat byl v minulosti dlouho omezen zhruba na dva základní typy. Dnes je nabídka mnohem širší. Kromě klasického dvoukřídlového typu otevíratelného do stran jsou dnes dostupná také vrata posuvná a rolovací.

Sekční garážová vrata

Nejmodernější řešení ale představují vrata sekční, která při otevírání zajíždí pod strop garáže. Tento druh vrat má proti ostatním verzím řadu výhod. K těm hlavním patří především možnost montáže i na místa s velice omezeným prostorem. Vyškolení technici je navíc velmi snadno a rychle nainstalují a následně zprovozní. Práce trvají jen několik hodin.

Sekční garážová vrata

Garážová vrata lze v současnosti ovládat ručně, nebo pomocí elektrického pohonu, který může být vybaven i dálkovým ovládáním. Obsluha je pak velmi komfortní. Moderní ovladač Digital 663 navíc jednoduše pomocí barevných diod ukáže, v jaké poloze vrata jsou. „Do sedmého října platí, že při objednávce pohonného motoru Marantec s obousměrnou komunikací získá klient jeden ovladač zdarma,“ upozorňuje Lubomír Valenta ze společnosti Lomax.

Výběr článků

Načítám