Hlavní obsah

Sehraný pár pro váš aktivní životní styl - Huawei P9 lite a fitness náramek Color Band A1

Novinky, Huawei

Nový chytrý náramek Color Band A1 v kombinaci se smarthonem Huawei P9 lite je ideálním společníkem při sportovních aktivitách. Náramek monitoruje denní aktivitu a zároveň poskytuje dokonalý přehled, co se děje ve vašem telefonu, i když ho nemáte u sebe.

Nový telefon Huawei P9 lite

Článek

Jste aktivní a zajímá vás zdravý životní styl. Stejně důležité je pro vás být neustále ve spojení – ať už jde o pracovní nebo osobní záležitosti. Seznamte se s vaším novým společníkem – Huawei Color Band A1.

Elegantní náramek počítá spálené kalorie, měří fyzickou aktivitu, analyzuje spánek nebo škodlivé UV záření. Ve smartphonu uvidíte podrobný přehled o každé části dne. Náramek automaticky rozpozná, jestli jdete, běžíte, nebo jedete na kole a je odolný proti prachu i vodě, takže ani při dobrodružných aktivitách v prašném či vlhkém prostředí ho nemusíte sundávat z ruky.

Huawei Color Band A1 vám umožní být neustále ve spojení s okolním světem. Notifikační dioda a vibrace náramku vás upozorní na příchozí hovory, zprávy nebo e-maily. To se vám může hodit například při pracovní schůzce, kdy tak nebudete rušit své okolí.

Získejte Huawei Color Band A1 v rámci speciální akce jako dárek při koupi smartphonu Huawei P9 lite. Akce platí do konce září, nebo do vyprodání zásob u vybraných partnerů. Odlehčená verze nejnovější vlajkové lodi Huawei má unikátní design, skvělý výkon, kvalitní fotoaparát i čtečku otisku prstů.

Více informací o chytrém fitness náramku Color Band A1, Huawei P9 lite, o probíhající akci a jejích partnerech najdete zde.

Výběr článků

Načítám