Hlavní obsah

Nechceme dělat jen „hezké faktury”, chceme živnostníkům řešit jejich skutečné problémy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Fakturačních systémů i mobilních aplikací je na trhu hodně. My jsme ale chtěli nabídnout živnostníkům víc, než jen nástroj pro tvorbu „hezkých faktur”. Chtěli jsme řešit jejich skutečné potřeby, a to co nejjednodušším způsobem a za minimální náklady.

Nechceme dělat jen "hezké faktury", chceme živnostníkům řešit jejich skutečné problémy.

Článek

Připravili jsme proto pro živnostníky jednoduchou aplikaci pro rychlou online fakturaci, evidenci nákladů a generování a tvorbu přiznání k DPH i kontrolního hlášení.

Dále jsme chtěli zjednodušit (na moderní dobu) stále hodně složitou komunikaci s úřady. Nabízelo se využití stávajícího systému datových schránek ISDS od České Pošty, a tak jsme s ním aplikaci +4U OSVČ propojili.

Tento krok, i dosud unikátní řešení způsobu práce s datovými zprávami (uložení konceptů, neomezená archivace), dnes šetří našim uživatelům čas dříve spojený s převodem vygenerovaných dokumentů do správných formátů i čas trávený opakovaným přihlašováním do datové schránky a zadáváním neměnných údajů.

V současné době připravujeme napojení aplikace na EET a automatickou tvorbu dalších typů finančních výkazů např. pro sociální a zdravotní pojištění. Doufáme, že i nadále budeme přinášet svým zákazníkům přidanou hodnotu, kterou ocení.

Aplikaci nyní nabízíme zdarma na webu www.plus4uosvc.cz.

Výběr článků

Načítám