Hlavní obsah

Pozor na EET pokladny! Skryté poplatky, málo funkcí a chybějící garance

Novinky, E.E.T. One, a.s.

Nenechte se napálit při výběru pokladny pro EET! Tak může znít jednoduchá rada pro všechny podnikatele, kteří od 1. prosince musejí přejít na EET. Na trhu jsou již desítky pokladen, některé kvalitní, jiné se skrytými poplatky. Na co si dát při výběru pozor?

Uživatelské prostředí systému eet1 je velice jednoduché a obsahuje všechny potřebné funkcionality. Zdroj: eet1

Článek

Při výběru pokladny pro EET zohledněte nejen cenu, ale také měsíční poplatek za správu. Důležité jsou i softwarové funkce a bezpečnost dat. Některé pokladny poplatky za tyto služby účtují zvlášť. Vzdálený přístup, skladové hospodářství či neomezený počet položek by měly být samozřejmostí. Pořiďte si pokladnu, jež má vše za jednu přehlednou cenu a nabízí ukládání a zálohu dat v tzv. cloudu.

Někteří dodavatelé pokladen nabízejí více tarifů. Ty nejlevnější mají logicky méně funkcí – omezený počet položek, nepodporují správu skladu, neumožňují vzdálenou správu, nebo nenabízejí kvalitní zálohu dat. Kdo chce tyto a další funkce plnohodnotně využívat, musí si měsíčně připlatit.

Zdroj: eet1

Spolehlivým dodavatelem pokladen je značka eet1, jejíž pokladna obsahuje automaticky všechny funkcionality a navíc funguje jako terminál pro prodej e-zboží. Vše jen za 399 Kč měsíčně a bez skrytých poplatků a sankčních závazků! Kompletní informace o nabízených produktech a službách této značky získáte na telefonu 266 710 005, nebo jděte na web www.eet1.cz.

Výběr článků

Načítám