Hlavní obsah

Nákup střešní krytiny: Zajímá nás také zákaznický servis a dostupnost tašek i doplňků

Komerční článekTONDACH.cz

Máte před sebou rekonstrukci střechy na rodinném domě, chalupě či jiné stavbě a zajímáte se, která střešní krytina by byla nejvhodnější? Mnohdy vítězí cena nad celkovou kvalitou.

Trendy jsou tašky černé a hnědé s povrchovou úpravou engoba či glazura

Článek

Nezapomeňme se proto při výběru nové střešní krytiny starat nejen o finanční stránku a vlastnosti krytiny, ale také o to, jak vypadá zákaznický servis a jaká je ve skutečnosti dostupnost zvoleného produktu. Důležitý je také výběr dobrého řemeslníka. V opačném případě se totiž můžeme dočkat nemilého překvapení.

Při rekonstrukci střechy oceníme komplexní servis

Kvalitativní vlastnosti produktu, jako je vysoká odolnost a mrazuvzdornost nebo barevná stálost, či možnost širokého výběru tašek pro jakýkoli typ stavby nejsou zdaleka jedinými důvody, proč nakonec nejen tuzemští uživatelé pálenou střešní krytinu TONDACH pro své střechy vybírají.

Jak majitelé střech, tak také pokrývači a další řemeslníci pracující na realizacích, vnímají jako velmi důležitou také výbornou dostupnost a propracovaný zákaznický servis výrobce. Tyto výhody umožňují, aby hladce proběhla nejenom prvotní hlavní dodávka krytiny, ale aby byly stoprocentně bezproblémové i další případné kroky.

Veškeré produkty z oblasti pálené střešní krytiny je možné získat jednoduše a rychle, protože jsou stále skladem.

Objednání střešní krytiny jednoduše online

Možnost rychlé dodávky oceníme například ve chvílích, kdy na stavbě chybí konkrétní střešní prvek. Ten lze on-line doobjednat, byť se jedná třeba pouze o jediný kus.

Díky dostatečným skladovým zásobám a výbornému pokrytí pak chybějící materiál dorazí rychle a v požadované kvalitě, aniž by se stavba nijak zpozdila. I z těchto důvodů se vyplatí rozhodnout se pro prověřeného výrobce, který poskytuje komplexní řešení a propracovaný zákaznický servis.

Tip: Nová střešní hydroizolační fólie TONDACH FOL

Komplexnost nabídky svých produktů TONDACH podporuje také pravidelnými novinkami zařazovanými do svého sortimentu. Z poslední doby se jedná například o nové červené hydroizolační střešní fólie TONDACH FOL nebo další dva modely s povrchovou úpravou glazura Amadeus černé barvy – Figaro 11 a Stodo 12. Právě elegantní černá barva střech je mezi uživateli čím dál oblíbenější.

Zatížení krovu vybranou krytinou spočítá statik

Rekonstruujete-li střechu s některou z lehkých typů střešní krytiny, jako je například eternit či plech a nejste si jisti, zda lze na stávající střešní konstrukci použít jiný odolnější typ krytiny, obraťte se na odborníka. Statik jednoduše spočítá, jakou nosnost má váš současný krov, a zda můžete použít třeba právě oblíbenou klasiku – pálenou tašku.

Více informací o výhodách střech s pálenou střešní krytinou najdete na webových stránkách výrobce www.tondach.cz. Sledujte probíhající akce nebo si vyberte ten nejvhodnější model střešní tašky právě pro vaši střechu!

Výběr článků

Načítám