Váš dědeček, Jan Prantl, koupil továrnu v roce 1946. Jaký byl její další osud?

O čtyři roky později mu továrnu znárodnili. Můj otec, také Jan Prantl, část podniku získal v restituci, musel si půjčit a musel hodně pracovat, aby továrnu rozjel.

Ve firmě Prantl se každý den se vyrobí kolem 40 tun masných výrobků.

Proč firma Prantl uspěla?

Táta se dokázal obklopit dobrými lidmi. Lidi jsou naší největší devizou, řada z nich, včetně našeho výborného provozního ředitele Zdeňka Mašky, je tu právě od začátku devadesátých let. Každý den vyrobí kolem čtyřiceti tun masných výrobků.

Kde si mohou lidé vaše výrobky koupit?

Výrobky Prantl prodáváme v menších prodejnách i řetězcích. Jedním z velkých odběratelů je Kaufland, který české výrobce podporuje dlouhodobě. I díky takto velkým stabilním odběratelům si můžeme dovolit dále investovat do rozvoje podniku

Kvalita musí být nejlepší. Výrobky neobsahují strojně oddělené maso, mouku ani alergeny.

Dá se v takovém množství a při dodávání do řetězců udržet kvalita?

Máme to jednoduché, výrobky nesou jméno Prantl: kvalita musí být co nejlepší. Naše výrobky neobsahují strojně oddělené maso, mouku a jsou bez alergenů.