Hlavní obsah

Amadeus Live přidává – nejslavnější film Miloše Formana za doprovodu živého symfonického orchestru

Novinky, JV Agentura

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Světová premiéra nejslavnějšího Formanova filmu Amadeus Live se symfonickým orchestrem a sbory je v Londýně měsíce předem totálně vyprodaná, v Praze se přidává druhé představení - Kongresové centrum Praha – 13. 11. 2016 v 13:30 a 18.30 hodin.

JV Agentura

Článek

Formanův Amadeus oceněný osmi Oscary bude u nás uveden necelý měsíc po světové premiéře v londýnské Royal Albert Hall na obrovském HD plátně a za synchronizovaného doprovodu živého orchestru a sborů. V Londýně je již zcela vyprodáno. I v Praze je o představení obrovský zájem, proto pořadatelé přidávají ještě jeden, odpolední koncert.

JV Agentura

Proslulý velkofilm vznikl jako adaptace divadelní hry nedávno zesnulého Petera Shaffera. Strhující příběh osudového střetu geniality s průměrností se natáčel před 32 lety v Praze a podílelo se na něm množství českých filmových tvůrců i herců.

Dokonalá kamera Miroslava Ondříčka, fantastické kostýmy Theodora Pištěka ml. i krása pražských paláců, divadel a uliček propůjčily filmu nesmazatelnou atmosféru.

Miloš Forman, mistr velkých lidských dramat, dokázal s Mozartovou pomocí zprostředkovat dnešnímu divákovi prožitek ze špičkové klasické hudby.

JV Agentura

Orchestr PKF - Prague Philharmonia a sbor Canti ti Praga povede dirigent Ludwig Wicki, klavírní sólo – Jan Bartoš.

JV Agentura

Představení pořádá JV Agentura.

Výběr článků

Načítám