Hlavní obsah

Už žádné čekání v ordinacích! Plus4U spouští rezervační systém, který usnadní objednání k lékaři

Zdraví je to nejcennější, co máme a každý z nás občas řeší návštěvu u lékaře. V Plus4U hledáme způsoby, jak moderními prostředky obohacovat náš každodenní život. Tento problém známe všichni. Proto je naší novou službou právě +4U lékař.

Článek

Současná situace je nepřehledná: v ordinaci zvoní telefony, zdravotní sestry objednávají do papírových diářů a zároveň pomáhají lékaři s ošetřovaným pacientem. Během návštěvy pacienta současně vyřídí alespoň 6 telefonátů, obslouží 2 pacienty klepající na dveře, a tak stále dokola. To se snažíme s novou aplikací vyřešit a zjednodušit.

Aplikace +4U Lékař usnadňuje sjednávání návštěv, poskytuje diář a brzy i zápisy z prohlídek a další věci. Zdravotník si nastaví svou ordinační dobu a vybrané dny může zablokovat. Vše se tak stává rychlejším a samoobslužným. Navíc aplikace připomíná blížící se schůzky a včas pacienty upozorní přes SMS nebo email.

Počítač má dnes v ordinaci přes 90 % zdravotnických zařízení, tak víme, že jsou lékaři na tento nový způsob komunikace připraveni. Stačí jen využít dostupná řešení. My je nabízíme pro lékaře i pacienty zdarma a máme radost, když vidíme, jak se oblast zdravotnictví posouvá nahoru.

Výběr článků

Načítám