Hlavní obsah

Využijte variabilitu stavebních systémů na maximum

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zahrady bývají plné různých stavebních prvků. Každý z nich je většinou vyráběn pro svůj konkrétní účel. A tak se v exteriéru objevují výrobky různých typů, což komplikuje plány i zvyšuje náklady. Víceúčelový systém NATURBLOK situaci usnadní.

Originálně a stylově vyřešené převýšení v zahradě pomocí CSB – NATURBLOKU

Článek

Betonový stavební systém CSB – NATURBLOK je vysoce variabilní. Luxusní vzhled a zpracování imitují přírodní vzory a tak ho lze zakomponovat do každé zahrady, kde nenaruší její přirozený ráz.

Díky tvaru kamenů je možno tvořit tvary svislé, šikmé i odstupňované. Neslouží tedy pouze ke stavbě zdí, ale také třeba schodů a plotů. To ovšem není všechno.

LED pásek je možné umístit na zákrytný prvek

Jelikož NATURBLOK poskládáte rovně, do oblouku i  křivky, můžete při návrhu zahrady zapojit fantazii skutečně na plno. Přejete si v pergole na dosah ruky a přímo v zídce elektrickou zásuvku? Problém nebude ani zbudovat poličku, kterou oceníte třeba v zahradní kuchyni. LED venkovní osvětlení, jež se na prvky snadno připevní, dodají zase zahradním prvkům náležitý šmrnc. Betonový blok poslouží i ke stavbě betonové lavičky anebo parádního pítka, efektivně jím zakryjete např. i nevzhledné klimatizační jednotky. NATURBLOK přináší řešení praktické i na oko líbivé.

LED pásek je možné umístit na zákrytný prvek

Objevte další originální nápady, jak zajímavě využít betonové stavební systémy.

Výběr článků

Načítám