Hlavní obsah

Začátek školního roku je pro rodinný rozpočet hned po Vánocích druhým nejnáročnějším obdobím

Novinky, PROFI CREDIT Czech, a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Děti mají začátek školy spojený s učením a návratem do lavic, dospělí s většími finančními výdaji. Září pro ně znamená nejen nákup školních pomůcek, ale také placení veškerých kroužků a volnočasových aktivit. Zájem o půjčky v tomto období roste.

PROFI CREDIT Czech, a.s.

Článek

Více než tři čtvrtiny českých rodičů přiznávají, že nástup dítěte do školy zatíží rodinný rozpočet. Vyplývá to z průzkumu agentury Ipsos pro jednu z našich největších nebankovních společností - PROFI CREDIT. Půjčku si podle něj v minulosti kvůli školní docházce vzala dokonce více než třetina rodin. Nákup školních pomůcek, obědy, družina a nejrůznější kroužky stojí rodiče v průměru až 20 000 korun.

PROFI CREDIT Czech, a.s.

„Poptávka po úvěrech roste, klientům proto vycházíme vstříc a k začátku školního roku jsme připravili výhodnou akční půjčku 20 000 korun se splátkou 999 korun měsíčně,“ říká marketingová ředitelka PROFI CREDIT Dana Hakavcová. Akční nabídka platí do 18. září. Osobní půjčku poskytuje PROFI CREDIT rychle, bez poplatku a vyžaduje minimum dokladů. Půjčit si můžete 10 000 až 166 000 korun s délkou splácení od jednoho roku do čtyř let. Při řádném splácení navíc dává PROFI CREDIT finanční bonus až 25 tisíc korun. Více informací získáte na bezplatné lince 800 166 000 nebo na www.proficredit.cz.

Výběr článků

Načítám