Hlavní obsah

Češi přestali kupovat auta, na český trh přišel nový trend ze zahraničí

Novinky, Mototechna

Co je tedy Bumerang - úvěr s garantovanou odkupní cenou? Jedná se o v zahraničí velmi populární způsob financování nákupu vozu známého pod zkratkou PCP (Personal Consumer Product), který je víc než rovnocenným soupeřem zvýhodněných nabídek úvěrů a operativního leasingu nabízených nyní stále častěji prodejci nových aut. Nevěříte? Například ve Velké Británii se takto prodá až 70% všech vozů.

Mototechna, nejšiřší nabídka zánovních a předváděcích vozů."

Článek

Na CZ trhu jde o naprosto unikátní produkt,  který umožňuje zákazníkovi nabídnout modernější a flexibilnější variantu financování zánovních vozů (roku výroby 2015 a 2016) na 2-3 roky s volitelnou akontací 0-40% a s atraktivní měsíční splátkou na úrovni  od 1 % z prodejní ceny vozu měsíčně.

Příklady financování při využití produktu Bumerang.

Na „Bumerang“ si mohou zákazníci v Mototechně pořídit vozy od celé palety výrobců v různých cenových hladinách. Aktuálně má Mototechna v nabídce více jak 50 modelů od 16 ti nejznámějších značek vozů, od luxusních SUV prémiových značek, přes rodinné a sportovní kombi vozy až k tolik oblíbeným malým vozům typu „nákupní taška“.

Příklady financování při využití produktu Bumerang.

V nabídce lze nalézt například hit české rodiny Škoda Rapid Spaceback Monte Carlo již od 5.800 Kč včetně DPH měsíčně při akontaci 0 Kč a dobé splácení 36 měsíců

Bumerang je možností dosáhnout na nové vozy i pro zákazníky, pro které byl nový vůz pouze snem. Splňte si svůj sen již dnes.

Více informací  a reprezentativní příklad na www.mototechna.cz.

Výběr článků

Načítám