Hlavní obsah

Náklady na příliš drahou půjčku je možné díky refinancování snížit o desítky tisíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zbavit se předraženého úvěru je možné kdykoli, není nutné čekat až na poslední splátku. Šanci na férové úroky dává půjčka od lidí. S její pomocí se na refinancování dá ušetřit i víc než sto tisíc.

Zonky.cz

Článek

Nevýhodný úvěr bývá v mnoha případech zbytečnou zátěží pro rodinný rozpočet. Přestože úrokové sazby na trhu klesají, splátky u už uzavřených půjček zůstávají pořád stejně vysoké. Banka si dokáže obstarat peníze levněji a vydělává tak na té samé půjčce čím dál víc. Zabránit tomu je přitom jednoduché. Stačí si na Zonky (www.zonky.cz) půjčit od lidí za mnohem menší úrok, vrátit bance celou dlužnou částku a dál splácet výrazně méně. Prostě a jednoduše refinancovat.

Stejně to udělal Vladimír ze Zlína, který si původně vzal v bance půjčku s úrokem 11,86 procenta. O necelé dva roky později se mu však podařilo díky refinancování na Zonky (www.zonky.cz) srazit úrok na téměř polovinu. Jeho příběh zaujal více než sto investorů, od kterých získal celkem 300 000 korun za úrok 5,99 procenta, a mohl tak dát bance sbohem. Celkem díky tomu zaplatí o 130 tisíc méně.

Půjčka od lidí je o tolik levnější především proto, že k ní není potřeba armáda bankovních poradců a široká síť poboček. Vše je rychlé, jednoduché a hlavně online. Investoři na Zonky (www.zonky.cz) jsou navíc běžní lidé, kteří chtějí rozumně zhodnotit peníze. Banky jim zůstatky na běžných nebo spořicích účtech už téměř nezhodnocují, a tak si chtějí polepšit. A na to jim stačí férový úrok, který na Zonky začíná už na 3,99 procenta. Víc než polovina půjček od lidí má úrok nižší než 8,5 procenta. Ten, kdo na Zonky refinancuje svůj stávající nevýhodný úvěr, tak běžně ušetří desítky tisíc.

Podrobnosti o tom, jak půjčky od lidí fungují, se dozvíte na Zonky.cz (www.zonky.cz). Nebo napište šéfce služby na lucie.tvaruzkova@zonky.cz, která vám s výpočtem ráda pomůže. Každý pracovní den od 8.00 do 20.00 a o víkendu od 9.00 do 18.00 můžete taky volat zákaznickou linku na čísle 800 449 999.

Výběr článků

Načítám