Hlavní obsah

Škola zase volá!

Komerční článekGlobus ČR, k.s.

Období letního skotačení a bezstarostných odpolední se blíží do svého finále. Škola neúprosně klepe na dveře, a tak je potřeba se na ni řádně připravit. Nová aktovka, kapsář a bačkory jsou samozřejmostí. Co ale ostatní pomůcky?

Škola zase volá!

Článek

Ovšem než oběhnete všechny obchody, vyberete ty správné pomůcky, tak taky můžete přijít o nervy. Nikdo totiž není přísnějším hodnotitelem než děti samotné. Jestli se tedy chcete vyvarovat pozdějším protestům, zapojte své ratolesti už do samotného nákupu.

I pro letošní školní rok hypermarkety Globus nabízí kompletní sortiment školního vybavení. Nemusíte tak obíhat spousty obchodů, ale vše nakoupíte pohodlně pod jednou střechou. Pořídit můžete aktovku, přezůvky, vybírat můžete z širokého sortimentu školních sešitů, psacích pomůcek a dalších školních nezbytností.

Velkou pozornost věnujte školní brašně, přezůvkám a psacím pomůckám. Zdraví dětí je nejpřednější, proto by aktovka měla mít vyztuženou zadní část a na ramenou pohodlné polstrování. Nekupujte tašku s tím, že bude i na příští rok. Nejen že by dětem nemusela sednout na záda, ale pro ten další rok by mohla být její velikost nedostačující.

U přezůvek volte takové, aby byly o půl čísla větší. A zaměřte se i na dětské ponožky. Pokud zvolíte uzavřené bačkory, pak dětem pořiďte bavlněné ponožky, které dobře odvádí pot od chodidel.

Nabídka psacích potřeb je opravdu široká a někdy je těžké se v ní orientovat. Jednoduché vodítko: dětem, které se teprve správnému psaní učí a nemají tak ještě dostatečně vyvinutou a osvojenou motoriku v rukou, kupte ideálně rollery, jejich hrot totiž dobře klouže po papíře. Práci s nimi také ulehčí ergonomické tvarování v úchopové oblasti. Pro žáky, kteří tímto základem již prošli a v letošním roce budou zlepšovat svůj „škrabopis“, vyberte klasická pera s hrotem.

A protože jsou nákupy mnohdy vyčerpávající záležitostí, potřebnou energii můžete načerpat v Café Globus. Drahé potomky jistě potěší velký výběr dezertů, které jsou ručně vyráběné z těch nejčerstvějších a kvalitních surovin, sebe můžete „nakopnout“ šálkem dobré kávy.

Aktuální akční nabídku školních pomůcek najdete na www.globus.cz .

Výběr článků

Načítám