Hlavní obsah

Revoluce v nakupování televizí

Pořídit si novou televizi je radost, máte-li šťastnou ruku a vyberete-li napoprvé ten správný model. Co ale dělat, pokud se v záplavě značek nevyznáte a nevíte, co přesně si vybrat? Co když po koupi zjistíte, že vám nová televize v něčem nevyhovuje?

Revoluce v nakupování televizí

Článek

Řešením je televizi vrátit ve 14denní lhůtě, jestliže jste ji zakoupili v internetovém obchodě. To však může být problematické. Náklady na doručení zpět prodejci nejsou zrovna nízké, musíte počkat na vrácení peněz a poté věnovat další čas výběru jiné televize. Při nákupu v kamenném obchodě navíc toto právo nemáte, takže co si z obchodu odnesete, to vám ve většině případů už zůstane.

Řešením by mohla být nová unikátní služba, kterou představila Alza jako první v České republice: bezplatná výměna televize s odvozem přímo z domu.

Je to jednoduché. Na Alze koupíte televizi a doma si ji vyzkoušíte – máte na to 7 dní. Pokud vám televize nebude vyhovovat, zavoláte odborníkovi z Alzy, který s vámi domluví výměnu a pomůže vám s výběrem nového modelu. Pak už jen počkáte na kurýra a doručení nové televize. Tu si znova vyzkoušíte, a pokud vám opět nebude vyhovovat, můžete výměnu opakovat, dokud nebudete úplně spokojeni. Služba je navíc kompletně zdarma. Více se dozvíte na www.alza.cz/vymenatv.

Výběr článků

Načítám