Hlavní obsah

Kočka leze dírou, hmyz oknem

Novinky, Servis Climax

Větrat, větrat a zase větrat. V horku to jinak nejde. Jenže otevřená okna nebo dveře jsou pozvánkou pro nežádoucí pyly, mouchy, komáry i můry. Sítěmi proti hmyzu však bez problémů projdou naši čtyřnozí miláčci. Pokud mají vlastní dveře.

V nabídce českého výrobce Climax není problém sladit barvu rámu sítě a okenních či dveřních rámů.

Článek

Lezoucí a létající hmyz nebo pyly jsou nejen na obtíž, ale pro mnohé z nás, zejména pak děti nebo alergiky, mohou představovat i zdravotní riziko. Proto se stále častěji objevují na oknech či dveřích praktické sítě proti hmyzu. Jsou vhodné pro všechny typy oken a dveří.

V nabídce českého výrobce Climax není problém sladit barvu rámu sítě a okenních či dveřních rámů. „Jako výplň používáme kvalitní síťovinu z poplastovaného sklolaminátového vlákna, které nepodléhá korozi a velmi dobře snáší teplotní rozdíly.

Nebo zesílenou či protipylovou síťovinu, tu ocení především lidé s alergií na pyly,“ vysvětluje hlavní rozdíl v typu výplní David Žabčík ze společnosti Climax.

To, že výplní neprojde ani pylové zrnko, však neznamená, že uzavřete cestu svým čtyřnohým miláčkům.

Pro ně jsou určena speciální dvířka, a tak se pomohu pohybovat podle vlastního přání.

„Nabízíme čtyři varianty otevírání dvířek: otevřeno ven, otevřeno dovnitř, otevřeno oběma směry a zavřeno,“ popisuje Žabčík.

Dvířka dopřejí zvířatům svobodu pohybu a vám domácnost bez nepříjemného hmyzu.

Výběr článků

Načítám