Hlavní obsah

Letní zážitky na cestě, o které se budete chtít podělit

Novinky, Sava Hotels & Resorts

Slovinsko vyniká mimořádnou rozmanitostí na geograficky malém prostoru mezi Alpami, Jadranským mořem a panonskými rovinami. V této rozmanitosti vytváří největší slovinský poskytovatel turistických služeb Sava Hotels & Resorts nezapomenutelné zážitky, o které se budete chtít podělit s přáteli. Všechno to, o co se s nimi rádi dělíte, zde můžete letos v létě prožít.

Bled, rajské jezero a ostrůvek se zvonem přání, nad nimiž bdí hrad na vrcholu skály.

Článek

Aquapark Terme 3000 – Moravske Toplice

V aquaparku Terme 3000 – Moravske Toplice vas očekává 11 venkovních a vnitřních bazénů různých velikostí a tvarů. Plavecká tempa můžete nabírat v plaveckém bazénu a také se zde příjemně osvěžit, pilovat své skoky do tzv. skákacího bazénu, oddávat se peřejím, gejzírům a vodopádům a řadě jiných bazénů. Černá termominerální voda má blahodárný účinek na klouby a pohybové ústrojí i v létě!

Terme 3000

Aquapark Terme Ptuj

Aquapark disponuje sedmi venkovními a sedmi vnitřními bazény a největším systémem tobogánů u nás. Na letním koupališti si můžete užívat ve venkovním bazénu s vlnami, v pomalé řece, dětském bazénu, k rekreačnímu a sportovnímu je určen venkovní olympijský bazén, který nabízí vynikající podmínky i sportovním reprezentacím.

Terme 3000

Sava Hotely Bled – ubytování s výhledem, který bere dech

Je těžké si představit něco dokonalejšího než obraz smaragdového jezera pod zasněženými alpskými vrcholy a obrovskou skálou, nad níž bdí starobylý hrad a pokukuje po kostelíku na ostrůvku uprostřed jezera… Sava Hotely Bled nabídnou nejlepší panorama bledského ráje, jelikož se hotely pyšní nejlepšími výhledy na bledské jezero, ostrov, hrad a Triglav v dáli.

Terme 3000

Výběr článků

Načítám