Hlavní obsah

Češi sice na šampionátu EURO skončili, fanoušci ale nezůstanou v ofsajdu

Novinky, UPC DTH S.à r.l.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čeští fotbalisté se o postup ze skupiny prali statečně, turecká překážka na cestě za lepším umístěním však byla nad jejich síly. EURO 2016 ale i díky společnosti freeSAT pro české fanoušky nekončí.

UPC DTH S.à r.l.

Článek

Diváci nejen, že mohou sledovat ještě dalších sedm napínavých utkání, ale mohou se také sami zapojit do soutěže. Ten, kdo nejlépe vysvětlí pravidla postavení mimo hru, může další fotbalové zápasy po skončení mistrovství Evropy sledovat na úplně novém HD televizoru v hodnotě 500 eur.

Ofsajd se ve fotbale píská ve chvíli, kdy je hráč v okamžiku přihrávky blíže k brankové čáře protivníka než míč a minimálně dva hráči soupeře. Tak zní oficiální fotbalové pravidlo. Umíte ho vysvětlit lépe? Natočte vtipné video s vysvětlením postavení hráče mimo hru a nahrajte ho na facebookovou stránku společnosti freeSAT Česká republika (www.facebook.com/freeSATtvCZ) s označením #TohleJeOfsajd.

Vtipná videa můžete nahrávat i přes facebookovou aplikaci woobox.com/idafjg.

Jestli použijete na vysvětlení ofsajdu netradiční pomůcky nebo se necháte inspirovat vzletným a fundovaným projevem fotbalového experta je jen na vás. Nápady můžete čerpat i z našeho videa, kde se postavení hráče mimo hru snaží vysvětlit běžní lidé. Video najdete na https://vimeo.com/169866223

Soutěž probíhá během celého šampionátu až do 10. července 2016. Nejlepší video vybírají samotní fanoušci prostřednictvím facebookové aplikace. Ten, jehož video zaujme nejvíc, získá úplně nový HD televizor.

Na facebookové stránce společnosti freeSAT se hraje i o denní a týdenní ceny, jako jsou chytré náramky, čepice, držáky na smartphony, míče na plážový fotbal a mnohé další.

EURO 2016 pokračuje i bez českého týmu. Zbývající zápasy můžete i nadále sledovat na programu ČT Sport, který je v průběhu šampionátu dostupný ve vysokém rozlišení (HD).

Výběr článků

Načítám