Hlavní obsah

Úspory až desítek tisíc z drahých půjček rozhýbaly český trh s refinancováním

Zhruba 70 milionů z peněz, které si mezi sebou Češi půjčili za poslední rok díky Zonky.cz, šlo právě na zlevnění drahých úroků z kreditek, kontokorentů a jiných nevýhodných půjček. Stále více lidí tak totiž snadno ušetří i desítky tisíc korun.

Zonky.cz

Článek

O celých 130 000 Kč méně zaplatí Vladimír ze Zlína, který si vzal v bance půjčku na dobudování fotoateliéru. Po dvou letech úspěšného fungování začal uvažovat o výhodném refinancování, a proto představil na Zonky (www.zonky.cz) svůj příběh se žádostí o půjčku tři sta tisíc. A protože ve Zlíně kromě ateliéru provozuje také autoškolu, získal nejen důvěru 109 investorů, ale i přátelský úrok 5,99 % - skoro o polovinu nižší než původních 11,86 % v bance.

Jiří z Varnsdorfu se Zonky (www.zonky.cz) nejdřív začal jako investor. Díky tomu ho ale napadlo převést k lidem i svou vlastní půjčku. Původní úrok 6,41 % se mu podařilo raz dva snížit na 4,99 %. A za 5 let, během kterých bude půjčených 235 000 Kč splácet, tak ušetří víc než 20 000 Kč.

Paní Jarmila z Brna si vzala u banky úvěr 120 000 Kč na ukončení podnikání. Tenkrát ještě studovala, takže jí banka napařila úrok 15,14 %. Jarmila si našla práci, úspěšně dokončila vysokou školu a neměla problém úvěr splácet. Ale ten úrok! Když se dozvěděla o možnosti refinancovat půjčkou od lidí, moc neváhala. A díky úroku 10,99 % nakonec zaplatí o 15 000 Kč méně.

●    Půjčka se Zonkym (www.zonky.cz) je pohodlnější a rychlejší než v bance

●    Půjčka se Zonkym (www.zonky.cz) je pohodlnější a rychlejší než v bance ●    Refinancování drahých úvěrů vám může ušetřit až desítky tisíc

●    Půjčka se Zonkym (www.zonky.cz) je pohodlnější a rychlejší než v bance ●    Refinancování drahých úvěrů vám může ušetřit až desítky tisíc ●    Pokud máte úvěrů víc (kreditky, kontokorent…), Zonky vám propočte, kterých bude výhodné se zbavit

●    Půjčka se Zonkym (www.zonky.cz) je pohodlnější a rychlejší než v bance ●    Refinancování drahých úvěrů vám může ušetřit až desítky tisíc ●    Pokud máte úvěrů víc (kreditky, kontokorent…), Zonky vám propočte, kterých bude výhodné se zbavit ●    Půjčku můžete kdykoli splatit bez poplatků navíc

●    A stejně tak můžete bez poplatku vkládat i mimořádné splátky, splácení je flexibilní a všechno se pak samo přepočte

Navíc nekoukáme jen na příjmy nebo bydliště. Zajímá nás, kdo jste a co chcete dokázat. A podle vašich příběhů se rozhodují i naši investoři. A věříme vám, i když jste OSVČ nebo máma na rodičovské.

Spočítejte si vlastní úsporu v úvěrové kalkulačce na Zonky.cz (www.zonky.cz) nebo napište šéfce služby na lucie.tvaruzkova@zonky.cz. Každý pracovní den od 8.00 do 20.00 a o víkendu od 9.00 do 18.00 můžete taky volat zákaznickou linku na čísle 800 449 999. Těšíme se na vás!

Výběr článků

Načítám