Hlavní obsah

Desítky tisíc korun šetří díky půjčce od lidí stále větší počet zájemců

Komerční článek

Češi už si přes Zonky půjčili skoro 160 milionů. Téměř polovina z nich na refinancování, protože si rychle spočítali, že tak můžou na úrocích ušetřit až desítky procent. Klidně víc než 100 000 Kč.

Zonky.cz

Článek

Většině z nich stačilo přejít k Zonky (www.zonky.cz), aby bez papírování a během několika dní začali šetřit.

O 130 000 Kč méně zaplatí Vladimír ze Zlína, který si vzal v bance půjčku na dobudování fotoateliéru. Už druhým rokem mu úspěšně funguje, ale snižovat náklady není na škodu nikdy. Při úvaze o refinancování objevil Zonky (www.zonky.cz), kde představil svůj příběh se žádostí o třistatisícovou půjčku. Protože kromě ateliéru provozuje ve Zlíně také autoškolu, získal nejen důvěru 109 investorů, ale i přátelský úrok 5,99 % - skoro o polovinu nižší než původních 11,86 %, které platil bance.

Jiří z Varnsdorfu začínal se Zonky (www.zonky.cz) jako investor, a díky tomu ho napadlo převést k lidem i svou vlastní půjčku. Původní úrok 6,41 % se mu podařilo raz dva snížit na 4,99 %. A za 5 let, během kterých bude půjčených 235 000 Kč splácet, tak Jiří ušetří více než 20 000 Kč.

Paní Jarmila z Brna si vzala u banky úvěr 120 000 Kč na ukončení podnikání. Tenkrát ještě studovala, takže jí banka napařila úrok 15,14 %. Jarmila si našla práci, úspěšně dokončila vysokou školu a neměla problém úvěr splácet. Ale ten úrok! Když se dozvěděla o možnosti refinacovat u lidí, moc neváhala. A nestačila se divit, protože už díky úroku 10,99 % se Zonky (www.zonky.cz) zaplatí o 15 000 Kč méně.

Půjčka od lidí je také mnohem rychlejší než v bance. Navíc nekoukáme jen na příjmy nebo bydliště. Zajímá nás, kdo jste a co chcete dokázat. A podle vašich příběhů se rozhodují i naši investoři. Věříme vám, i když jste OSVČ nebo máma na rodičovské.

Spočítejte si vlastní úsporu v naší úvěrové kalkulačce na Zonky.cz (www.zonky.cz) nebo napište šéfce služby na lucie.tvaruzkova@zonky.cz. Každý pracovní den od 8.00 do 20.00 a o víkendu od 9.00 do 18.00 můžete taky volat naši zákaznickou linku na čísle 800 449 999. Těšíme se na vás!

Výběr článků

Načítám