Hlavní obsah

Nový rezidenční projekt Beranka splňuje vysoké nároky na osobité bydlení

Novinky, Daramis Development s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na východním okraji Prahy 9 v Horních Počernicích probíhá výstavba 26 rodinných domů o dispozicích 4+kk a 5+kk s vlastní zahradou, garáží a terasou. Developerem je společnost Daramis, která na trh dodala již více než 1600 bytů.

Vilové domy v rezidenčním projektu Beranka lákají na venkovský charakter místa.

Článek

Beranka vyniká decentní moderní architekturou, která respektuje venkovský charakter Horních Počernic. Lokalita je na dosah všech vymožeností velkoměsta – autobusem jste odtud za 9 minut na stanici metra Černý Most, odkud je to jen 20 minut do centra města. Horní Počernice jsou součástí městské infrastruktury a nabízí kompletní občanskou vybavenost.

Jednotlivé typy domů se liší dispozičním řešením a velikostí užitné plochy i zahrady, která se pohybuje v rozmezí od 100 do 300 m2. Všechny domy jsou vzdušné, prostoupené světlem a nabízí široké možnosti realizace interiéru tak, aby odpovídaly představám budoucích majitelů. V rámci nadstandardu si majitelé domů mohou pořídit krb, úsporný elektrický kotel, tepelné čerpadlo, výtah, zvířecí dvířka do vstupních dveří, případně si i zvolit barvu odstínu fasády a charakter zábradlí na balkoně.

Předpokládaný termín dokončení první fáze projektu je na konci roku 2017. V současné době je v prodeji prvních 26 domů. V projektu vznikne i dětské hřiště.

Výběr článků

Načítám