Hlavní obsah

Čtyřkolky TGB Blade 1000i zase o krok dál

Značka TGB má na trhu dobré jméno. Pracovně-rekreační čtyřkolky TGB jsou dlouhodobě velmi oblíbené, 2x vyhrály anketu Čtyřkolka roku, staly se nejprodávanějšími čtyřkolkami v České republice i ve Francii. Vlajková loď značky, TGB Blade 1000i, nyní zvedá laťku ještě mnohem výš.

TGB Blade 1000 s posilovačem řízení v matné barvě

Článek

Všestranný TGB Blade 1000i je nejlepší a nejvýkonnější čtyřkolkou, kterou firma TGB dosud představila. Spojuje v sobě moderní technologie i skvělý rodokmen. TGB Blade 1000i si zachovává všechny přednosti pracovně-rekreačních čtyřkolek této modelové řady – robustnost, snadnou ovladatelnost, vynikající obratnost a skvělou průchodnost terénem.

TGB Blade zvládne každý terén

Snadnost, s jakou se dá tento mohutný stroj ovládat, vás překvapí. Zásluhu na tom má příjemně malý rejd, dva diferenciály, výborně odpérovaný podvozek a zejména účinný elektrický posilovač řízení. Ani těžká profesionální práce vás proto neunaví a celodenní výlety ve dvou jsou úplně na pohodu, protože TGB Blade 1000i má kromě vysoké pracovní morálky i velký cestovní talent.

TGB Blade zvládne každý terén

Mohutný stroj pohání největší a nejsilnější motor, jaký kdy továrna TGB vyvinula - litrový vidlicový dvouválec EFI s výkonem 83 koní a obrovským točivým momentem, který dává čtyřkolce vynikající parametry a obrovskou tažnou sílu.

Bohatá výbava zahrnuje kromě jiného elektrický naviják, atraktivní hliníková kola, sedačku s opěrkou pro spolujezdce, tažné zařízení a moderní osvětlení s LED světly pro denní svícení.

Více informací na www.tgbmotor.cz

Výběr článků

Načítám