Hlavní obsah

Nejkrásnější rodinné resorty v Evropě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Přemýšlíte o dovolené v krásné přírodě se spoustou aktivit pro děti? Synonymem takové dovolené jsou resorty Landal GreenParks nacházející se v nejkrásnějších koutech Evropy. Víte, že jeden z těchto resortů je také v České republice?

Nejkrásnější rodinné resorty v Evropě

Článek

Lipenský Landal Marina Lipno je jediným Landal parkem v ČR a také jediným rekreačním resortem v ČR s certifikátem šetrnosti k přírodě Green Key.

Resort nabízí:

  • komfortní apartmány a bungalovy na samém břehu jezera
  • pobytové výhody pro rodiny
  • nespočet aktivit v přírodě a v nedalekém Národním parku Šumava

Landal GreenParks nejlépe vystihuje motto: „Zemi nedědíme po předcích, ale půjčujeme si ji od našich dětí.” Jako jediný nabízí zdarma celoroční dětský Bollo klub s animačními programy a soutěžemi o vstupenky na lipenské atrakce.

Jedinečné zážitky přináší také Národní park Šumava. Unikátní slatě, ledovcová jezera, vrcholy s výhledy na Alpy a úžasné pozorovatelny zvěře. Mezi nejoblíbenější rodinné atrakce patří také výhledy ze Stezky korunami stromů a zábavné didaktické prvky o přírodě a funkci lesa.

Lipensko to je příroda, památky, vodní sporty a také stovky kilometrů stezek. Za zmínku stojí Jezerní cyklostezka podél břehů Lipna s výhledy na jezero a turistickými převozy.

Landal Marina Lipno to je dovolená na nejlepší lipenské adrese.

Výběr článků

Načítám