Hlavní obsah

Je to již 25 let, co společnost REDA a.s. působí na trhu reklamních a dárkových předmětů

Novinky, REDA a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

REDA a.s. vznikla v roce 1991 a díky 25letým zkušenostem na poli reklamních a dárkových předmětů se řadí mezi nejvýznamnější hráče na českém i evropském trhu. Díky našim zákazníkům jsme dosáhli několika významných úspěchů, na které jsme hrdí.

Zabýváme se výrobou, prodejem a potiskem reklamních a dárkových předmětů.

Článek

Vytvořili jsme moderní logistické oddělení pro zajištění eshopových řešení a věrnostních programů. Zajistíme přepravu zboží nebo jej uskladníme v našem logistickém centru.

Vybudovali jsme skladovací prostory, díky kterým máme k dispozici více než 30 milionů kusů zboží. Vybrat si můžete z více než 6 500 různých reklamních předmětů na našem eshopu.

Areál společnosti REDA a.s. o rozloze více než 15 000 m².

Inovujeme neustále naši výrobní halu moderními stroji pro vysokou kvalitu potisku. Veškeré nabízené zboží potiskneme logem nebo jiným reklamním sdělením dle vašich představ díky více než 10 druhům potiskových strojů. Díky nasbíraným zkušenostem poradíme klientům s výběrem a realizací reklamních a dárkových předmětů.

Vybudovali jsme 5 poboček v celé České republice a spolehlivý tým více než 240 profesionálů. Našim zákazníkům se naplno věnujeme na centrále v Brně a pobočkách v Praze, Plzni, Ostravě a Zlíně.

Areál společnosti REDA a.s. o rozloze více než 15 000 m².

Vyrábíme originální reklamní předměty, které vítězí každý rok v oborových soutěžích Hvězda 3D reklamy nebo PopaiAwards.

Oslavte s námi čtvrtstoletí!

Výběr článků

Načítám