Hlavní obsah

Vítejte na palubě!

Komerční článek

Yanfeng Automotive Interiors (YFAI), světový lídr v oblasti vývoje a výroby automobilových interiérových komponentů připravuje otevření výrobního závodu v Plané nad Lužnicí. Jiří Rösner, ředitel závodu, nám přiblížil úlohy v rámci globálního koncernu a jaké nové kolegy hledají.

Jiří Rösner

Článek

Na co se společnost Yanfeng Automotive Interiors (YFAI) specializuje?

Jsme globálním lídrem v oblasti vývoje a výroby palubních přístrojových desek a palubních systémů, dveřních panelů, podlahových konzol a stropních ovládacích systémů pro automobilový průmysl.

 V jakém stádiu se nachází nový závod?

Nový závod bude postaven na zelené louce v obci Planá nad Lužnicí v okrese Tábor. Po Žatci se jedná již o druhý výrobní závod YFAI v České republice. V Plané nad Lužnicí se aktuálně dokončují projektové práce a příprava výstavby. Souběžně jsme začali už i s náborem personálu.

Jaká je úloha nového závodu v rámci globální struktury Yanfeng Automotive Interiors?

Touto novou lokací v jižních Čechách společnost YAFI reaguje na zvyšující se výskyt zákazníků ve východní Evropě. Tento závod je důležitým prvkem networkingu v Evropě.

Jsme globální společnost, která má více než 100 lokalit v 17 zemích. V našich vývojových centrech, výrobních závodech a byznys centrech zaměstnáváme více než 28 000 zaměstnanců.

YFAI - 3D

Název Yanfeng Automotive Interiors je v tomto regionu nové. Můžete nám o něm prosím říci něco více?

Založena v roce 2015, Yanfeng Automotive Interiors je společným podnikem mezi Yanfeng Automotive Trim Systems Co., stoprocentně dceřinou společností of Huayu Automotive Systems Co., Ltd. (HASCO), která je součástí Motor Corporation Limited (SAIC Motor) a Johnson Control, globální mnoha průmyslovou společností. Společný podnik je teď hodnocen jako největší společnost zabývající se automobilovými interiéry na světě s příjmy ve výši přibližně 8,5 milionů $, s tím, že zakázkové krytí by během několika let mělo dosáhnout 10 miliard $. Yanfeng má ve společném podniku majoritní podíl 70 procent a Johnson Controls má podíl 30 procent. Tedy jméno a JV jsou nové, ale obě dvě zainteresované strany jsou na trhu velice dobře známé.

Jaké jsou Vaše plány do budoucna a v čem bude Planá výjimečná?

Krátkodobé plány jsou především dostavět závod, obsadit ho vyškoleným personálem a úspěšně rozběhnout nové projekty.

Chceme se v této lokalitě etablovat jako trvalý a významný zaměstnavatel.

Jakou úlohu podle Vás sehrává závod při naplnění firemní vize “Better life on board through superior automotive interior solutions”?

S novým závodem v Plané posílíme naši výrobní síť na rostoucím trhu východní Evropy. Náš závod v tom sehrává významnou úlohu, protože budeme prvním závodem, který bude ve střední Evropě pro Yanfeng využívat technologii Slush. V České republice je tato technologie unikátem. Jde o postup výroby PVC kůže rotačním tvářením. Vznikne tím imitace kůže do interiérů na přístrojové desky.

Jaké lidi hledáte?

V Plané nad Lužnicí vzniká úplně nový výrobní závod na zelené louce, takže hledáme všechen personál - od operátorů výroby, přes nepřímý personál do logistiky až po management závodu - dohromady jde přibližně o 300 lidí. A začínáme s tím už dnes - obsazujeme trainee pozice vhodné pro absolventy a velmi důležití jsou pro nás i techničtí specialisté.

Čím chcete nové kolegy oslovit?

Jsme nadšení budoucími příležitostmi, které JV pro nás a naše zákazníky po celém světě představuje. Jako největší výrobce interiérových automobilových dílů na světě nabízíme unikátní příležitost pracovat v globálním rozměru s top technologiemi na trhu, s nejlepšími technickými znalostmi a produkty, které jsou na trhu dostupné. Pokud nás chcete podpořit a udělat z našich zákazníků - nejvýznamnějších automobilek (výrobců automobilů) - ty úspěšné, "Vítáme Vás na palubě". Zaměstnancům nabízíme rozvoj skrze školení na světové úrovni a máme i atraktivní zaměstnanecké benefity. Avšak, zvlášť bych chtěl zdůraznit týmovou spolupráci, která je jedním s nejdůležitějších prvků naší firemní DNA.

Jak se zájemci dozví více detailů o Vašich aktuálních otevřených pozicích?

Všechni, kteří chtějí nastartovat svou kariéru, by měli navštívit naši webovou stránku www.VitejteNaPalube.cz.

Výběr článků

Načítám