Hlavní obsah

Užijte si léto naplno a bez omezení

Komerční článekVIVANTIS a.s.

Chcete být v létě v té nejlepší kondici a ještě skvěle vypadat? Využijte jedinečné přípravky, které vás dostanou do té nejlepší formy snadno a rychle!

Užijte si léto naplno a bez omezení

Článek

Chcete být štíhlí do plavek, udržet si opálení a naplno si užívat sportovních i milostných aktivit bez omezení? Dáme vám pár tipů, jak na to. Vyzkoušejte ověřené produkty od Natural Medicaments a udělejte pro své zdraví něco navíc.

Štíhlá a opálená s FitMe Slim & Sun

Snad každá žena touží po krásné postavě a opálené pokožce, která působí zdravě a svěže. Přípravek FitMe Slim je přesně to, co potřebujete. Ochraňuje kůži před nepříznivým vlivem UV záření, zároveň podporuje a zintenzivňuje opálení pokožky. Viditelně zlepšuje kvalitu kůže. Obsahuje beta karoten, který je zdrojem vitamínu A.

Pravidelné užívání tohoto produktu má skvělé výsledky nejen u pokožky, ale také při hubnutí. Obsahuje kyselinu linolovou, která je nenasycenou mastnou kyselinou, jež se přirozeně vyskytuje například v mléce, v mase a v rostlinných olejích. Přípravek FitMe Slim napomáhá formovat a zpevňovat postavu, zároveň přispívá k udržení normální hladiny cholesterolu v krvi. Nelze opomenout také na významné antioxidační účinky. Balení obsahuje 100 kapslí a vydrží vám 1 měsíc. Koupíte je na Prozdravi.cz za výhodnou cenu. Při koupi dvou a více kusů pak dostanete slevu.

Zázračná Goji – kustovnice čínská

Kustovnice čínská patří mezi zázračné potraviny, které mají výsadní postavení v tradiční čínské medicíně. Často se s ní setkáváme pod kratším názvem Goji. Je to vynikající doplněk stravy a všelék. Plody Goji mají jasně červenou barvu a lze je konzumovat v sušeném stavu, formou tabletek nebo chutné šťávy.

100% bio šťávu z kustovnice čínské koupíte na webových stránkách Prozdravi.cz v lahvičce, která obsahuje 500 ml této vzácné tekutiny. Proč je vlastně kustovnice tak prospěšná? Číňané jí považují za symbol zdraví. Podle čínské medicíny dokáže prodloužit a zkvalitnit život, podpořit obranyschopnost organismu, působí jako skvělý antioxidant, je prevencí proti civilizačním chorobám, zlepšuje paměť, posiluje činnost jater a ledvin, působí jako skvělé afrodiziakum a zlepšuje plodnost.

Cordyceps jako elixír mládí

Cordyceps je vzácná cizopasná houba, jejímž domovem jsou horské oblasti Číny a Tibetu. V tradičním léčitelství se využívá již více než 1200 let. Má blahodárné účinky nejen na naše zdraví, ale také krásu. Tento produkt je známý pod názvem Housenice čínská a obsahuje účinné extrakty léčivých bylin a hub. Její sběr se provádí pouze ručně a za velmi přísných hygienických podmínek.

Doplněk stravy Cordyceps můžete zakoupit na Prozdravi.cz za výhodnou cenu. Stačí užívat 1 až 2 kapsle denně. Budete vypadat mladší a podpoříte svou imunitu. Cordyceps představuje přírodní antibiotikum a vlije vám doslova novou krev do žil.

Výběr článků

Načítám