Hlavní obsah

Na svatbu si půjčte od lidí. Rozumějí tomu líp než banka

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svatební sezóna je v plném proudu, a pokud si i vy letos řeknete ano, a chcete si na to půjčit, už to neodkládejte. Letošní novinka je výhodná půjčka od lidí na Zonky. Vyřízená je raz dva, takže můžete s klidem pozvat i tetičky z druhého kolene.

Zonky.cz

Článek

Nejspíš si chcete říct ano během léta, takže je nejvyšší čas plánovat. A počítat. Průměrná cena za běžnou svatbu (s několika desítkami hostů) se pohybuje kolem 70 000 korun a ti, kteří se dostali pod 50 000, mohou mluvit o štěstí. Upřímně, svatba „se vším všudy“ pořádně zamává s rozpočtem všech zainteresovaných stran.

I když jste ochotni osekat náklady na minimum, na službách a jídle a pití moc neušetříte. Takže pokud se nechcete upsat v bance nebo roztočit ještě horší kolotoč dluhů v nevýhodných nebankovních půjčkách na vysoký úvěr, zkuste úplně novou službu půjčování mezi lidmi na Zonky (www.zonky.cz), která k nám přišla z Ameriky a úspěšně funguje už v desítkách zemí.

Na západě je půjčka na svatbu běžná, jenže zrovna u nás jsou bankovní půjčky páté nejdražší v Evropě, takže to není snadné rozhodnutí. Zadlužit se, nebo dělat ve svatební den nepříjemné kompromisy? Zonky (www.zonky.cz) věří, že je to špatně, a proto chceme trh s půjčkami změnit. Půjčte si od lidí a ušetříte na úrocích až polovinu. Nemáme žádný drahý bankovní aparát, fungujeme online a jednoduše.

Pokud jste se právě rozhodli půjčit si na svatbu u nás, nebo prostě jen chcete vědět víc, podívejte se na Zonky (www.zonky.cz) nebo náš facebook, napište naší šéfce na lucie.tvaruzkova@zonky.cz nebo zavolejte na 800 449 999. Těšíme se na vás.

Výběr článků

Načítám