Hlavní obsah

6 tipů, jak vybrat správnou kuchyni

Novinky, HANÁK NÁBYTEK

Na oko stejné kuchyně se často fakticky liší. Prověřte si, co za své peníze opravdu kupujete. Ptejte se prodejců na konkrétní věci – my vám poradíme, na jaké!

Kuchyně COMFORT, lak mocca vysoký lesk / dýha dub rustikal šedý.

Článek

Kvalitní materiály a kvalitní zpracování jako požadavek číslo 1. Jistě nechcete, aby se vám kuchyň po pár letech rozpadala. Například korpus s vysokou hustotou materiálu a nešizenou tloušťkou víc unese, neprohýbá se a kování v něm drží. Nebo zpracování dvířek – preferujte kvalitní lak před fólií. Fólie nikdy nedosáhne kvality laku.

Kuchyně STYLE, bílý lak lesk / lamino chamonix.

Žádejte zdravotní nezávadnost! S nábytkem přece žijete dnes a denně. Ptejte se, zda má řádně olepené všechny hrany a je zpracován tak, aby neuvolňoval formaldehyd a jiné škodliviny. Myslete na své zdraví!

Kuchyně STYLE, bílý lak lesk / lamino chamonix.

I servis od výrobce je nenahraditelný. Po dobrém výrobci můžete po letech žádat opravu dvířek nebo doobjednat část kuchyně. Uchovává totiž technologicky jak vzory kuchyní, tak barvy a materiály. Neřekne vám, že dvířka neopraví nebo nedodá už vyřazený model.

Kuchyně STYLE, bílý lak lesk / lamino chamonix.

Chtějte vidět realizace. Ty napoví víc než katalogové foto. Navíc někdo umí jen kuchyně, jiný dodá kompletní nábytek. Například firma HANÁK NÁBYTEK, která kromě veškerého nábytku vyrábí i interiérové dveře!

Kuchyně STYLE, bílý lak lesk / lamino chamonix.

Jděte do indukce. Dá vám výkonnost plynu a čistotu sklokeramiky. Vaření na indukční desce je rychlé, úsporné, pohodlné a bezpečné. Vybírejte desku, na níž si můžete libovolně spojovat varné zóny, touto funkcí disponují desky značek AEG a Electrolux. Ovládání desky se nemusíte bát, vše je intuitivní. Správné nastavení zařídíte pouhým dotykem. Dobrá indukční varná deska se stará i o bezpečnost – díky indukční technologii se povrch nikdy nerozpálí a zbytkové teplo zkontrolujete pouhým pohledem.

Kuchyně STYLE, bílý lak lesk / lamino chamonix.

Když troubu, tak parní. Ta představuje nejmodernější způsob vaření, který uchovává vitaminy, stopové prvky, živiny a přirozenou chuť potravin. Jídla není třeba solit, výrazně kořenit nebo do nich přidávat tuky. Kvalitní multifunkční trouby s párou jsou energeticky úspornější, pracují při nižších teplotách, a doba přípravy pokrmů je kratší než v klasické troubě. Máme pro vás skvělý web zaměřený na vaření, pečení a grilování v multifunkční parní troubě.

Kuchyně STYLE, bílý lak lesk / lamino chamonix.

Výběr článků

Načítám