Hlavní obsah

Češi přišli na chuť půjčkám bez nervů a papírování, půjčují si od lidí

Přinesli jsme do Česka půjčky od lidí. Za necelý rok už lidé lidem přes Zonky půjčili téměř 130 milionů korun. Klidně z pohodlí domova, bez papírování a zbytečných průtahů. Naše služby jsou rychlejší, výhodnější a příjemnější než v bance. A nejen to.

Zonky.cz

Článek

Naše šéfka Lucie Tvarůžková při startu Zonky (www.zonky.cz) slíbila, že stejně jako jiné podobné služby ve světě změníme způsob, jakým se u nás půjčují peníze. A první změny přicházejí. Už i české banky lákají klienty na jednodušší půjčku online.

V čem jsme ale pořád o krok napřed?

1. Obejdeme se bez papírů. U nás podepíšete smlouvu SMSkou, občanku i výpis z účtu vyfotíte mobilem a nahrajete do našeho systému. Šetříme lesy. Netiskneme tuny papírů. Nepotřebujeme kurýry, aby je vozili z místa na místo. A pro slovo razítko není v našem slovníku místo. Stručně řečeno, jestli se nechcete zaplétat s bankou právě kvůli přebujelé byrokracii, a přitom nevidíte jediný důvod, proč byste měli mít problém se splácením, mrkněte rovnou na Zonky.cz (www.zonky.cz).

2. Příjemně nebo zdarma. Poptávku u nás zadáte během pár minut a naši nabídku můžete mít už za pár hodin. Podle toho, jak se vám bude zamlouvat, si můžete ještě upravit výši měsíční splátky směrem nahoru či dolů, což vám taky zatím žádná banka nedovolí. Vyznáváme heslo: Příjemně nebo bez poplatku. Pokud nejste s průběhem schvalovacího procesu spokojeni, nemusíte platit poplatek za zprostředkování půjčky.

3. Zajímají nás lidé, ne čísla. Nediskriminujeme živnostníky, umělce, co bydlí někde na lodi, ani rodiče na rodičovské. Chápeme, že když jste studovali nebo pracovali v cizině a vracíte se domů, nemáte v Česku žádné záznamy. Pro investory, kteří na Zonky (www.zonky.cz) půjčují, není zas až tak podstatné, jestli bydlíte v nájmu nebo ve svém. Jestli jste živnostník anebo zaměstnanec. Zajímá je, co umíte a jaké máte plány. A naše online tržiště je tu od toho, abyste investory prostřednictvím svého příběhu zaujali. Pokud se tak stane, často se na cílovou částku složí během pár hodin. Někdy i minut. A vy můžete slavit.

4. Jsme komunita. Investoři, klienti i my, co se staráme, aby Zonky (www.zonky.cz) fungoval jak má, jsme rovnocennými partnery. Investoři, kteří platformu denně používají, nám poskytují zpětnou vazbu, takže ji můžeme neustále zlepšovat. Pokud se některý z našich klientů dostane do problémů se splácením, například proto, že přišel o práci, komunita se to dozví. A už několikrát díky její pomoci našel novou.

5. Máme nejlepší úroky na trhu. Jsme technologická firma a nemáme žádný drahý bankovní aparát. Fungujeme efektivně a tak nám na rozdíl od banky stačí 2% z každé půjčky a 1% z investic. Díky tomu můžeme půjčovat od 3,99% a investorům nabízet průměrný výnos asi 7% za rok. Nemáme skryté poplatky, kdykoli můžete vložit mimořádnou splátku nebo půjčku doplatit úplně. Klient, který u nás již svou půjčku splatil a poptává další, dostane další nabídku s ještě lepším úrokem.

Půjčujte si levněji, jednoduše a online. Vyzkoušejte naši úvěrovou kalkulačku na Zonky.cz (www.zonky.cz). Napište naší šéfce na lucie.tvaruzkova@zonky.cz, nebo zavolejte na naši linku péče o zákazníky. Každý pracovní den 8 až 18 h na 800 449 999. Zonky. Lidé půjčují lidem. Levněji a s klidem.

Výběr článků

Načítám