Hlavní obsah

Půjčky od lidí v Česku nabírají rychlost. Při refinancování ušetříte až desítky tisíc

Komerční článek

Když chcete půjčku od banky, narazíte na cestě na spoustu slepých uliček, zákazů a omezení. I proto jsme ze světa do Česka přinesli půjčky od lidí. Jsou jednodušší, přátelštější a online. Přes Zonkyho už lidé lidem půjčili více než 125 milionů korun.

Zonky.cz

Článek

Jaké značky potkáte při cestě za bankovním úvěrem? A jak se jim u Zonky vyhnete.

Zákaz odbočování – Nebo spíše vybočování. Jsou věci, přes které v bance prostě nejede vlak. Jestli jste na rodičovské, vracíte se domů z pobytu v cizině nebo pracujete jako OSVČ, budete mít v bance problém.

STOP - Vyřídit půjčku v bance trvá věčnost. Zonky (www.zonky.cz) funguje rychle a online. Naši investoři se často na půjčky složí v řádu několika minut. Peníze na účtu pak máte do pracovního druhého dne.

Nejvyšší povolená rychlost – U Zonkyho můžete, na rozdíl od banky, svůj úvěr kdykoliv předčasně splatit. Nebudeme vás trestat poplatky, naopak, máme z toho radost.  Za naše služby zaplatíte jednorázově 2 % z půjčované částky. Zbytek jde investorům. My víme, že čím u nás budete spokojenější, tím spíš nás doporučíte dál. Tak vidíme úspěšné podnikání.

Strmé stoupání - Jsme výhodnější než banka. Jak pro klienty, kterým půjčujeme už od 3,99 %, tak pro investory, kteří na Zonky své finance zhodnotí lépe než na jakémkoliv spořicím účtu.

Přechod pro chodce - Téměř polovinu našich klientů tvoří lidé, kteří se svou nevýhodnou půjčkou přešli k nám a ušetřili. Nechce vám vaše banka konsolidovat úvěry? Chcete zatočit s nesmyslně vysokými úroky za hříchy typu kreditka nebo nevýhodná nebankovní půjčka? Přejděte k nám.

Nebezpečný náklad - Dalším důvodem, proč je Zonky (www.zonky.cz) levnější než banka, je fakt, že funguje chytře a online. Nemáme mramorové paláce, neživíme armádu úředníků, nestaráme se o archivy plné papírů.

Zákaz vstupu chodců - Pro banku jste žadatel, malá ryba, která prosí o půjčku. My to vidíme jinak. Zonkyho zajímají lidé a jejich příběhy, u nás budete klientem a my se k vám podle toho budeme chovat.

Střídavé řazení – Banka vás nikdy nepustí za přepážku. U Zonkyho si můžete peníze půjčit a třeba refinancovat nevýhodný úvěr s vysokými úroky. Peníze, které vám zbydou, můžete na Zonky (www.zonky.cz) investovat a zúročit je mnohem lépe než v jakékoliv bance. Zonky nabízí úsporu i zisk v jednom.

Obytná zóna - Naše půjčky poskytují skuteční lidé. Čtou vaše příběhy, zajímají je vaše plány nebo potíže. Spousta z nich pomáhá konkrétnímu člověku v konkrétní životní situaci. Bance je putna, komu půjčí, jen když žadatel splňuje podmínky. Za penězi našich investorů jsou lidské emoce, pochopení. Věří vám a chtějí podpořit váš projekt.

Půjčujte si bez zbytečných překážek a dopravních omezení. Vyzkoušejte si naši úvěrovou kalkulačku na Zonky.cz (www.zonky.cz), napište přímo naší šéfce na lucie.tvaruzkova@zonky.cz, nebo můžete každý pracovní den od 8 do 18 h volat naši zákaznickou linku na 800 449 999.

Výběr článků

Načítám