Hlavní obsah

Sedm důvodů, proč je půjčka od lidí lepší a výhodnější než z banky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jsme Zonky. Jednoduchá online služba, která do Česka přinesla půjčky od lidí. Za 10 měsíců už přes nás lidé půjčili lidem přes 120 milionů. Protože je to snadné a vydělají obě strany. Jedna nižšími úroky, druhá vyššími zisky. Jak je to možné?

Zonky.cz

Článek

1. Neutrácíme tolik jako banky

Nemáme mramorové paláce, neživíme armádu úředníků, nestaráme se o archivy plné papírů. Fungujeme chytře a online.

2. Nezajímají nás jen čísla, ale co umíte

Jste OSVČ a chcete to trochu víc rozjet? Máte na rodičovské nápad, jak využít předchozí zkušenosti, a chcete rozjet vlastní projekt? Nebo se vracíte ze světa a chcete si v ČR otevřít dílnu, ordinaci nebo obchod? Skvěle! Šikovné lidi umíme u Zonky (www.zonky.cz) ocenit, i když nepasují do bankovních tabulek.

3. Máme lepší úroky pro úvěr i pro investici

Pokud si chcete půjčit, průměrný úrok je 10 %. Velká část klientů ale dosáhne na 5,99 %. Pokud chcete naopak půjčovat jiným, zaplatíte 1 % ročně z aktuálně investovaných peněz a zbytek už je na vašem odhadu a odvaze. Průměrný výnos je asi 7 % za rok. Každopádně násobně víc, než když peníze leží na spořicím účtu v bance.

4. Nevadí nám, když zaplatíte rychleji

Když se vám daří splácet rychleji, máme z toho radost. Znamená to, že se vám daří. A netaháme z vás peníze navíc. Ani za každou hloupost. Za naše služby zaplatíte jednorázově 2 % z půjčované částky. Zbytek jde investorům. My víme, že čím u nás budete spokojenější, tím spíš nás doporučíte dál. Tak vidíme úspěšné podnikání.

5. Na půjčku nečekáte týdny, natož měsíce

Když v bance nesedíte do kolonek, trvá to. Doklady, potvrzení, ideálně osobně. A nakonec zamítnutí nebo úrok jako věž. Zonky funguje online (www.zonky.cz). Nahrajete své údaje, dva doklady totožnosti a výpis z účtu. A napíšete, proč a na co chcete půjčit. Když to investory přesvědčí, v přímém přenosu na webu vidíte, jak do vás investují. Někdy dokonce během pár minut. A peníze máte na účtu do druhého pracovního dne.

6. Jednou si půjčíte, jednou investujete. Nebo naopak. Proč ne

Banka vás nikdy nepustí za přepážku. V Zonky lidé půjčují lidem. A kdo komu, to se může měnit. Potřebujete refinancovat staré úvěry s vysokými úroky? Půjčíte si a ušetříte. Zbývá vám měsíčně z výplaty pár tisíc? Tak je u nás průběžně investujte a vyděláte. Takových lidí je spousta. A díky Zonky mají úsporu i zisk naráz.

7. Půjčujete si od skutečných lidí

Možná vám to nepřijde důležité, ale naše půjčky poskytují skuteční lidé. Čtou vaše příběhy, zajímají je vaše plány nebo potíže. Spousta z nich pomáhá konkrétnímu člověku v konkrétní životní situaci. Bance je putna, komu půjčí, jen když žadatel splňuje podmínky. Za penězi našich investorů jsou lidské emoce, pochopení. Věří vám. Věří, že peníze investovali správně. Ukažte, co je ve vás.

Mrkněte se na naši úvěrovou kalkulačku nebo si o nás přečtěte víc na Zonky.cz (www.zonky.cz). Můžete taky napsat naší šéfce na lucie.tvaruzkova@zonky.cz. Nebo každý pracovní den od 8 do 18 h volat zákaznickou linku na čísle 800 449 999.

Na Zonky lidé půjčují lidem. Levněji a s klidem. Těšíme se na vás!

Výběr článků

Načítám