Hlavní obsah

Zdravý spánek příjemně jako na obláčku

Novinky, Matrace WEBSTR

Cítíte se unaveni a bez nálady? Zdravý a příjemný spánek není žádná věda. Spíte ve vyvětrané místnosti bez rádia, televize a dalších rušivých elementů? Trvá Váš spánek kolem osmi hodin? Stačí jen málo, abyste vstávali s lepší náladou a odpočatí.

hlavní obrázek - matrace Webstr pro Váš zdravý spánek

Článek

Základ je kvalitní spánek

Pokud usnete na gauči u televize, nemůžete se ráno divit, že Vás bolí záda. Váš zdravý spánek musí mít rozhodně také svůj řád. Pak se Vám ráno Vaše tělo odvděčí svěžestí a plné síly. Jak na to? Začněte tím, že se zaměříte na matraci, rošt a postel.

 Matrace

Určitě stojí za úvahu, popřemýšlet nad výměnou staré matrace. Dnes je v nabídce velké množství druhů. Mezi pružinovými, latexovými nebo matracemi z PUR, HR nebo paměťové pěny, si vybere opravdu každý, i s těmi nejvyššími nároky.

Určitě stojí za úvahu, popřemýšlet nad výměnou staré matrace. Dnes je v nabídce velké množství druhů. Mezi pružinovými, latexovými nebo matracemi z PUR, HR nebo paměťové pěny, si vybere opravdu každý, i s těmi nejvyššími nároky. Matrace hypoalergenní je vhodná pro alergiky a zdravotní matrace s certifikátem získaným na základě klinických testů, garantuje správnou oporu těla při spaní.

Matrace lze vybírat z různých cenových relací. Vyplatí se zavítat na prodejnu a vyslechnout rady odborníka.

zdravotní matrace Adriana Coolflex

 Rošty do postele

Může se stát, že jste již koupili novou, kvalitní matraci, a přesto výsledek není takový, jaký jste očekávali… Vhodným doplňkem jsou lamelové rošty do postele, které podpoří kvalitu matrace a zvýší její pohodlí. Díky pružnosti lamel rovnoměrně rozloží váhu těla a přirozeně odvětrává lůžko. Jestliže často sledujete televizi z postele, či před spaním rádi čtete, pak pro Vás bude vhodný výběr polohovacího roštu. Pro opravdový komfort jsou určeny motorové rošty s dálkovým ovládáním, které ocení nejen osoby pohybově omezené.

zdravotní matrace Adriana Coolflex

 Čas na výměnu postele

Jestliže jste učinili rozhodnutí, že změníte místo ke spaní, vyměňte i svou stávající postel. Postele se vybírají převážně podle estetických požadavků, někdo nedá dopustit na klasiku a zvolí postele z masivu a někomu zase vyhovuje čalouněná postel. Stále více si pro svůj tradiční a nadčasový vzhled získávají oblibu postele z masivního tvrdého bukového a dubového dřeva.

zdravotní matrace Adriana Coolflex

Pokud hledáte odborníky, kteří vám rádi poradí s výběrem, zavítejte na internetové stránky Matrace Webstr. Zde vám proškolení profesionální pracovníci zodpoví veškeré dotazy. Díky dlouholetým zkušenostem a důsledné péči o vývoj vlastních matrací, zákazníkům zaručují odborné poradenství i kompletní servis. Kontaktovat je můžete kdykoliv, a to prostřednictvím on-line chatu nebo non-stop telefonní linky 727 855 494. Jestliže upřednostňujete osobní jednání a konkrétní zkušenost, můžete navštívit vzorkovou prodejnu v Plzni, kde je možno vše osobně vyzkoušet a prohlédnout. Jsou zde pro Vás připraveny výhodné sety – matrace 1+1 zdarma, levné a přitom kvalitní matrace za hubičku a denně aktualizovaná nabídka – matrace akce a to vše s dopravou po celé ČR a SR zdarma.

zdravotní matrace Adriana Coolflex

Výběr článků

Načítám