Hlavní obsah

Návštěva sexshopu a dalších sedm věcí, za které se dávno nemusíte stydět

Svět se mění. Designérka získala prestižní ocenění za vibrátory, dovolená v Chorvatsku je hit mezi celebritami a s půjčkou se lidé chlubí na Facebooku. Přinášíme věci, které dříve znamenaly z ostudy kabát a dnes představují standard. A za co se už nemusíte stydět?

Zonky.cz

Článek

1. Neuklízíte a nežehlíte

Nebaví vás to a nechcete trávit svůj volný čas s hadrem na štaflích. No a co? Je to trend. Šest miliónů Britů využívá paní na úklid. A v Česku jdou čísla taky rychle nahoru. Dává to smysl. Mrkněte na dámy z platformy ironingladies.cz. Vy jim dáte práci a ony vám klid a voňavé košile. Proč tvrdošíjně předstírat, že raději zemřít než mít uklízečku?

2. Půjčili jste si peníze

Stydíte se mluvit o tom, že jste se nevýhodně zapletli s bankou a teď platíte a platíte? I tenhle mindrák hoďte za hlavu. Zlevněte si dluhy a refinancujte přes Zonky.cz (www.zonky.cz). A jestli peníze sháníte teď, půjčte si výhodně rovnou. Od lidí, kteří nekoukají jen na zisk a jestli sedíte do bankovních škatulek. A které zajímá, kdo jste a co máte v plánu.

3. Neumíte přivrtat poličku

Obzvlášť muži chápou, o jaký druh studu jde. Pokud jste žena, nejspíš jste bojovala s posměšky od mužských příbuzných nebo kamarádů. Ale nohu si přece taky necháte zasádrovat od chirurga. Tak proč nevyužít šikovných služeb šikovných lidí ze sousedství, kteří to s vrtačkou umějí líp. Najdete je přes platformu supersoused.cz. Vy zase třeba hrajete na harfu. Tak není divu, že to chcete dělat naplno.

4. Jedete letos zase do Chorvatska

Chcete si odpočinout na své oblíbené pláži, kam jezdíte už léta a máte to tam rádi? No a co? Nepotřebujete ke štěstí klokany a je vám jasné, že letět v pěti na dva týdny do Austrálie je enviromentální nesmysl? Stejně uvažují i všichni uživatelé platformy pro spolujízdu BlaBlaCar.cz Chorvatsko zbožňují dovolenkáři z celé Evropy. A vědí proč. Českých turistů uvítají Chorvaté stejně jako italských, takže není důvod ohrnovat nad Chorvatskem nos.

5. Nemáte řidičák

Fakt, že neřídíte, snižuje u českých personalistů vaší hodnotu až o 50 %. I když se ucházíte o pokladnu v supermarketu. Přijde vám to hlavu? Právě. Aut i řidičů je v tomhle státě více než dost a díky platformám jako je Uber či Liftago nemají dnes už neřidiči problém se dostat kamkoli. Tak jaká ostuda, že neumíte kroutit volantem?

6. Nevyznáte se v autech

Stydíte se, že nepoznáte „šunku“? No a? Podle statistik společnosti Cebia, která se zabývá prověřováním původu, má až 40 % všech ojetých automobilů v ČR stočené tachometry. Kromě profíka tak nemá šanci nikdo. Ostatně každý čtvrtý Čech se při nákupu ojetiny spálil. Tak to nechte profíkům ze služby Autotým.cz a věnujte čas tomu, co má smysl.

7. Máte binec v lejstrech

Neustále hledáte nějaký ztracený papír a vaše účetnictví připomíná vysypaný koš na papír. Účetní vám dala dávno vale a finanční úřad je z vás totálně hin. Jenže v jednadvacátém století můžete na stohy papírů zapomenout. Svěřte se do rukou online účetního ze Sečteno.cz a pak rituálně spalte všechny šanony.

8. Chodíte do sexshopu

Návštěva sexshopu byla nevhodná možná tak v minulém století. 44 % Američanek a 52 % Britek je navštěvuje pravidelně. Tak proč by se měly stydět Češky? A mimochodem, znáte Annu Marešovou? Nedávno vyhrála světovou cenu za design vibrátorů. Nestyděla se dělat to, co umí. A na rozjezd si navíc šikovně půjčila od Zonky (www.zonky.cz). Na oceněnou řadu se můžete podívat na webu whoop.de.doop.cz

Půjčte si na svoje originální projekty tak, jak to letí ve světě. Od lidí.

Vyzkoušejte naši úvěrovou kalkulačku na Zonky.cz (www.zonky.cz). Napište naší šéfce na lucie.tvaruzkova@zonky.cz, nebo zavolejte na naši linku péče o zákazníky - v pracovní dny od 8 do 18h na 800 449 999. Zonky. Lidé půjčují lidem. Levněji a s klidem.

Výběr článků

Načítám