Hlavní obsah

Zlevnit si dluhy už umí i Češi. Teď šetří díky půjčkám od lidí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bankovní úvěry jsou v Česku páté nejdražší v Evropě. A dvakrát dražší, než třeba v Německu. A mě to štve. Mají snad Češi víc peněz než Němci? Jsem Lucie Tvarůžková a vedu Zonky. Přinesli jsme do Česka půjčky od lidí a dáme vám lepší úrok než banka.

Zonky.cz

Článek

Jen za poslední měsíc si Češi přes Zonky půjčili přes 40 milionů korun. Zhruba polovina z nich právě na refinancování, protože tak můžou ušetřit až desítky procent.

Například Martin Král měl úvěr u banky a kvůli akutnímu problému na dovolené splácel i dvě kreditky. Když si po návratu spočítal jejich průměrný úrok, vyšlo mu děsivých 30 %. Proto se rozhodl zkusit refinancování dvou set tisíc s půjčkou od lidí. A úspora ho šokovala – zaplatí na úrocích o 90 tisíc méně. Na Zonky (www.zonky.cz) dostal úrok 5,99 % (RPSN 7,43 %), takže ušetří, i když si nastavil pohodlné splátky skoro na 4 roky.

I další příběhy refinancování bývají podobné. Nespravedlivé, smutné nebo prostě jen k vzteku. Například:

- „Výhodná“ hypotéka, která se údajně kvůli špatnému posudku změnila v nevýhodnou. S kreditkou, ze které banka strhává jakési poplatky. A kvůli tomuto skrytému „dluhu“ se pak odmítá bavit o refinancování.

- Krátkodobá finanční nouze. Banka vám ale odmítne půjčit, takže využijete nebankovní půjčku na velmi vysoký úrok. Když si s chladnou hlavou spočítáte, o kolik půjčku přeplatíte, banku váš příběh nezajímá.

- Poctivě splácíte dva úvěry. Chcete je zkonsolidovat a ušetřit čas i peníze. Ale banka prý konsolidaci nepodporuje. Proč taky, když by vydělala méně, že...

Převeďte svou půjčku k nám a ušetřete čas i peníze. Přihlaste se přes Zonky.cz (www.zonky.cz), nahrajte pár základních údajů včetně dvou dokladů totožnosti a hotovo. V podstatě obratem začneme na vaší zakázce pracovat. Sestavíme váš profil a nabídneme vám úrok. Když si plácneme, vystavíme váš příběh tisícovkám našich investorů. Pokud je zaujmete, i statisíce můžete získat během pár hodin.

Půjčka od lidí je také mnohem rychlejší než v bance. Navíc nekoukáme jen na příjmy nebo bydliště. Zajímá nás, kdo jste a co chcete dokázat. A podle vašich příběhů se rozhodují i naši investoři. Věříme vám, i když jste OSVČ nebo máma na rodičovské.

Jsme Zonky. Kde lidí půjčují lidem. Levněji a s klidem. Těším se, že se potkáme. Lucie.

Mrkněte se na naši úvěrovou kalkulačku nebo si o nás přečtěte víc na Zonky.cz (www.zonky.cz) nebo mi napište na lucie.tvaruzkova@zonky.cz. Každý pracovní den od 8 do 18 můžete taky volat naši zákaznickou linku na čísle 800 449 999.

Výběr článků

Načítám