Hlavní obsah

O bag, kabelka snů z Itálie, hit letošní sezóny

Komerční článekadd egg s.r.o.

Je lehká, praktická, designová a každý s ní vypadá zatraceně cool. Sluší jí to na pikniku, na pláži, na nákupech i na večerní party. A u každé příležitosti může vypadat jinak. Kabelky O bag si zamiloval celý svět a my moc dobře víme proč.

O bag, kabelka snů z Itálie, hit letošní sezóny

Článek

Už nemusíte řešit, že vám u kabelky nesedí jeden detail, anebo že vám její barva neladí s outfitem, ve kterém se chystáte ven. Kabelku O bag si můžete poskládat sami a její vizáž se dá měnit klidně každý den. Základ tvoří tělo z kvalitního plastu, které seženete ve dvaceti barevných variantách a ve dvou velikostech. A pak už si hrajete.

O bag vám umožní být umělcem

Chcete držadlo dlouhé nebo krátké? Kožené nebo to ikonické z provazu? A hnědé nebo černé? Vybrat si můžete i vnitřní tašku, která se dá zavřít a vaše věci tak budou v bezpečí. Móda může být krásná hra. Tak toho využijte!

Laďte i doplňky

Pokud tomuto módnímu vynálezu italského designéra Emanuele Magenta podlehnete, můžete svůj osobní O bag šatník rozšířit o náramky, hodinky nebo sluneční brýle stejné značky. Také O clock mají nezaměnitelný minimalistický design, celou škálu barev a typů ciferníků. Navíc jsou tak lehké a pohodlné, že je na ruce ani neucítíte. Budete s nimi stále šik a všude včas.

Více najdete na www.obag.cz

Výběr článků

Načítám