Hlavní obsah

Už žádné liché ponožky! Do praček AddWash přidejte prádlo kdykoliv

Praní patří k téměř rutinním domácím pracím. A určitě i vám se už stalo, že jste do pračky vložila prádlo, přidala aviváž, zapnula prací cyklus a … ta ponožka jako by v tom koši na prádlo předtím nebyla! Nyní se už této situace obávat nemusíte.

Už žádné liché ponožky! Do praček AddWash přidejte prádlo kdykoliv!

Článek

Společnost Samsung začala na českém trhu prodávat pračky, které tento problém snadno vyřeší. Novinky nesou označení AddWash a jsou vybaveny speciálními dvířky v horní části těch hlavních, díky kterým je možné do pračky vložit zapomenuté oblečení či přidat aviváž. A to kdykoliv v průběhu pracího cyklu!

Vybavena unikátními technologiemi

Technologie EcoBubble™ vytváří z pracího prostředku, vzduchu a vody aktivní pěnu, která proniká do tkanin 40krát rychleji než běžná směs pracího prostředku a vody. Přináší tak vynikající čisticí schopnosti i během praní při nižších teplotách. Program SuperSpeed pomůže vyprat až 5kg náplň za méně než hodinu, což z něj činí nejrychlejší kompletní cyklus na trhu.

Při pořízení vybraných modelů navíc Samsung nyní vrací až 3 000 Kč zpět. Stačí se jen zaregistrovat na www.samsung-bonus.eu, vyplnit výrobní číslo zakoupeného přístroje a nahrát účtenku.

Více informací o modelech a cenách naleznete na stránkách www.samsung.cz.

Výběr článků

Načítám