Hlavní obsah

Každá čtvrtá pálená taška TONDACH zdarma? Ano!

Novinky, TONDACH.cz

Stavíte nebo rekonstruujete střechu? V průběhu dubna a května, v období mezi 18. 4. a 20. 5. 2016 můžete využít jedinečné nabídky na vysoce kvalitní pravé pálené tašky TONDACH. O které modely se jedná a jaké jsou vlastnosti této střešní krytiny?

Pálená taška Brněnka 14 v provedení engoba červená

Článek

Limitovaná nabídka - akční modely posuvných tašek

Výhodného nákupu střešní krytiny v rámci jarní akce na každou čtvrtou pálenou tašku zdarma je velmi snadné využít hned z několika důvodů. Nejen, že akce probíhá u všech prodejců této oblíbené značky pálené střešní krytiny, ale uživatelé navíc mohou vybírat z relativně velkého množství akčních modelů posuvných tašek.

Ve všech případech se jedná o vysoce kvalitní český produkt ze 100% přírodního materiálu. A jaké modely to jsou?

Brněnka 14, nyní v jarní akci TONDACH

  • Brněnka 14 – engoba červená, posuvná taška
  • Samba 11 – engoba červená, posuvná taška
  • Samba 11 – engoba černá, posuvná taška
  • Stodo 12 – engoba měděná, posuvná taška
  • Stodo 12 – engoba černá, posuvná taška

Brněnka 14, nyní v jarní akci TONDACH

Proč je pálená taška nejoblíbenější střešní krytinou?

Není divu, že pravá pálená taška je v rámci střední Evropy dlouhodobě nejčastěji volenou střešní krytinou. A nejde zdaleka jen o to, že se jedná o tradiční materiál, který používali naši předkové již dávno v historii, což je samozřejmě pravda.

100% přírodní pálená taška je ale také vysoce odolná, mrazuvzdorná, vyniká barevnou stálostí a díky možnosti vybrat si z široké palety kombinací modelů, povrchových úprav a barevných provedení se hodí doslova na každý typ stavby – historický i moderní.

Brněnka 14, nyní v jarní akci TONDACH

Kvalita pečlivě testovaná v laboratoři

Odolnost tradiční pálené tašky je všeobecně známým fenoménem. Že bez potíží zvládne velkou nepřízeň počasí, agresivní kyselé deště nebo UV záření, to považujeme za samozřejmost.

Málokdo už ale asi ví, že šarže jsou pravidelně v laboratořích testovány tak, že jsou  podrobeny určitému počtu zmrazovacích cyklů. Napodobují se tím přirozené kritické zmrazovací a rozmrazovací pochody, kterým jsou tašky na střeše běžně vystavovány. Konkrétně v případě pálených tašek TONDACH jsou zmrazovány a rozmrazovány celkem 150krát.

Brněnka 14, nyní v jarní akci TONDACH

Novinka – černá glazura Amadeus zaručuje výraznou a krásnou střechu

I u tak tradičního produktu, jako je pravá pálená taška TONDACH výrobce v průběhu času přichází s inovacemi ještě zvyšující komfort uživatelů a rozšiřujícími výběr.

Jednou z posledních novinek je elegantní glazura Amadeus v černé barvě u dvou modelů posuvných tašek – Figaro 11 a Stodo 12. Amadeus je speciální řada glazur vyvinutá koncernem TONDACH. Tato povrchová úprava tašku nejen zušlechťuje, ale dodává jí také elegantní design. Lesklý povrch tašky je mimořádně hladký a kvalitní složení zajistí také bezkonkurenční barevnou stálost. Výsledkem je výrazná  a krásná střecha, která se s časem nemění.

Brněnka 14, nyní v jarní akci TONDACH

Více informací a technických parametrů tradičních pálených tašek TONDACH najdete na www.tondach.cz. Akce pro vybrané modely pálených střešních tašek u prodejců trvá od 18. dubna do 20. května 2016.

Výběr článků

Načítám