Hlavní obsah

Hledáte práci snů? Možná ji pro vás máme

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nevěříme na životopisy. Nezajímají nás školy, které jste studovali nebo nedostudovali. Ani to, jestli jste dosud pracovali jako zubař, číšník, nebo strojní inženýr. Hledáme lidi, kteří chtějí tvrdě pracovat, učit se nové věci a od nás z firmy budou odcházet jako hvězdy.

Hledáte práci snů? Možná ji pro vás máme

Článek

Jmenujeme se Zonky. Jsme startup, který mění to, jak v Česku funguje půjčování peněz (více na www.zonky.cz). Daří se nám (zaklepat do dřeva!), rosteme a hledáme nové lidi do týmu. Mohli bychom si dát inzerát na Jobs.cz a napsat tam, že požadujeme středoškolské vzdělání, předchozí zkušenost v oboru a znalost práce s Excelem. Jenže my nic takového nepožadujeme.

Požadujeme hlad, vášeň, odhodlání, ambice. Chuť být u toho, když se staví nová firma ve velice těžkém a konkurenčním oboru. Chuť jít a něco dokázat. Chuť myslet jinak. Chuť zpochybňovat nezpochybnitelné pravdy. Nehledáme lidi, kteří za pět let budou na stejné pozici jako dneska. Hledáme lidi, kteří za pět let budou ze Zonky odcházet jako hvězdy na ještě větší a důležitější pozice. Nebo budou odcházet proto, aby založili svůj vlastní startup.

Občas k nám někdo přijde na pohovor a odzbrojí mne otázkou: „Jaké máte firemní benefity?“ Upřímně? Zatím jsme ani nestihli vytisknout vizitky, natož řešit stravenky. Vždycky odpovídám, že náš největší benefit je, že u nás můžete dělat skvělou práci. Mít bláznivé nápady a realizovat je. Z juniora díky tvrdé práci vyrůst na šéfa týmu během pár měsíců. U nás je možné všechno. Záleží na vás.

To, na jaké pozice lidi hledáme, podrobně najdete na webové adrese www.zonky.cz/hlavy. A kdyby vás žádná z pozic nezaujala, ale přesto vám intuice říká, že jsme možná pro kariérní změnu ti praví, napište přímo mně na lucie.tvaruzkova@zonky.cz. A kdybyste se chtěli dočíst víc o tom, co děláme, nebo třeba přes nás peníze půjčovat anebo si je půjčit, najdete všechno na www.zonky.cz.

Výběr článků

Načítám