Hlavní obsah

Přilepšit na dovolenou si můžete i díky změně dodavatele energií

Novinky, Společnost E.ON

Majitel nebo nájemník bytové jednotky snadno ušetří peníze, které se hodí například na letní dovolenou. Energetická společnost E.ON totiž zlevnila produkty Variant! Vaši osobní úsporu jednoduše spočítá internetová kalkulačka.

Přilepšit na dovolenou si můžete i díky změně dodavatele energií!

Článek

Pokud neznáte svou přesnou spotřebu, kalkulačka je vybavena modelovými příklady. Dodavatele změňte pohodlně a bezpečně on-line, navíc s bonusem 1 000 Kč.

Většina z nás musí stále vyvažovat svoje výdaje a příjmy, což bývá pracné. Například ušetřit na dovolenou může být oříšek, vzhledem k tomu, že více než 35 % Čechů tvrdí, že se chystají za dovolenou utratit více než 30 000 Kč. Víte co? Máme pro vás užitečnou radu. Ušetřete ještě více peněz a navíc získejte odměnu, aniž byste trčeli déle v práci nebo utahovali opasky!

Na dodávkách plynu ušetříte až 7 350 Kč

Začneme teplem, které ze všech energetických komodit zatěžuje domácí rozpočty nejbolestivěji.  Dodavatele hlavního tuzemského paliva – plynu – můžete bez problémů změnit. Společnost E.ON garantuje, že cena dodávky plynu v produktu Variant nestoupne minimálně 24 měsíců, takže dostáváme úsporu až 7 350 Kč oproti dominantnímu dodavateli. Obyvatelům průměrného tuzemského bytu tak za dva roky zůstane zajímavý obnos, který by jinak zbytečně protopili nebo provařili. A je to tu znova. Další modelový příklad, který není pro Vás? Zkuste naši online kalkulačku, vezměte si k ruce fakturu a spočítejte si vlastní úsporu.

Většina ČRPraha
Dosavadní cena22 090  Kč/rok20 816 Kč/rok
E.ON Variant18 415 Kč/rok18 059 Kč/rok
Roční úspora3 675 Kč2 757 Kč
Dvouletá úspora7 350 Kč5 514 Kč

Příklad jsme spočítali pro průměrný byt, který spotřebuje 8 MWh na vytápění plynem a dalších 6 MWh na ohřívání vody a vaření rovněž na plynu. „Většina ČR“ znamená distribuční soustavu RWE GasNet, kde počítáme s Ceníkem  RWE  plyn  Standard  v  kategorii  domácnost a maloodběratel pro zákazníky společnosti RWE Energie, s.r.o..  platným k 1. 5. 2016. „Praha“ znamená distribuční území Pražská Plynárenská Distribuce, kde počítáme se standardní m produktem s Ceníkem – přehledem jednotlivých složek ceny zemního plynu platným pro  zákazníky  Pražské plynárenské, a.s. v kategorii Maloodběratel a Domácnost, platným od 1. 5. 2016. Pro výpočet produktu E.ON Variant jsme použili Ceník Variant 24 Březen 2016, platný od 21. 3. 2016, pro jednotlivá distribuční území. Veškeré ceny jsou uvedeny včetně 21% DPH a bez daně ze zemního plynu. Tato inzerce nepředstavuje návrh na uzavření smlouvy, ani veřejnou nabídku ve smyslu příslušných ustanovení občanského zákoníku.

Výběr článků

Načítám