Hlavní obsah

Objevte svět snadného žehlení

Vzhled člověka utváří nesmazatelný dojem, ať už mluvíme o každodenních schůzkách, pobytu v práci, večeři s přáteli či o módní přehlídce v Paříží nebo Milánu. Šaty vyjadřují charakter a osobnost svého nositele, zvýrazňují jeho individualitu a identitu.

Philips

Článek

Potřeba vypadat dokonale má v našich životech své místo a tak se není čemu divit, že žehlení si v péči o oděvy dodnes udržuje významné místo.

Na začátku každého žehlení před námi stojí velmi důležitý úkol - výběr teploty. Všichni dobře víme, že tento krok se nevyplácí podceňovat a vyžaduje poctivé roztřídění prádla a postupné zvyšování teploty. Nebo na tohle všechno můžete zapomenout a vstoupit do světa snadného žehlení. Philips, jednička v péči o oděvy, představuje systémové žehličky PerfectCare s jedinečnou technologií OptimalTEMP mezi jejichž největší přednosti patří nejen zvýšení účinnosti a rychlosti žehlení, ale i fakt, že všechno hlídají za vás.

Už žádné třídění prádla 

Technologie OptimalTEMP zaručuje naprostou eliminaci rizik spálení látky, obávat se nemusíte ani o bavlnu, kašmír, satén, elastin či hedvábí, které doposud téměř nebylo možné žehlit v domácích podmínkách. Inteligentní mikroprocesor žehliček Philips PerfectCare určí ideální poměr teploty a páry a tak se bez obav z poškození můžete po džínech klidně hned pustit do žehlení i těch nejjemnějších látek.

Žehlení z jedné strany

Cyklonová parní komora žehliček Philips PerfectCare vytváří dvojitou parní sílu, která proniká tak hluboko do nitra látky, že druhou stranu oblečení už žehlit nemusíte.

Žádné propálené nebo lesklé oděvy

Optimální a stabilní teplota řízená mikroprocesorem je zcela bezpečná i v případě, kdy na žehličku Philips PerfectCare zapomenete a necháte ji stát na oblečení déle než

5 minut. Nespálíte dokonce ani ty nejjemnější materiály.

Žehlení bez námahy

Vaše ruka se díky nízké hmotnosti neunaví ani při delším žehlení. Není to totiž váha žehličky Philips PerfectCare, ale dvojitá síla páry, která zanechá vaše prádlo dokonale hladké už po jednom přejetí žehličkou.

Žehlička s výdrží

Nádržka systémových žehliček Philips PerfectCare vystačí i na dvě hodiny žehlení. Navíc ji můžete plnit i obyčejnou vodou, kterou pohodlně natočíte do nádržky přímo z kohoutku.

Pokud si nejste technologií zcela jisti, není nic lepšího než osobní zkušenost. Nyní máte jedinečnou příležitost. Pokud si totiž v období od 1. 3. 2016 do 31. 12. 2016 zakoupíte jeden z následujících modelů systémových žehliček Philips PerfectCare GC9630/20,GC9550/02, GC9246/02, GC9241/02, GC9231/02,GC7635/30, GC7640/80, GC7011/20 a GC7015/20 a ten vám nebude z jakéhokoliv důvodu vyhovovat, můžete jej v rámci probíhající promo akce „Testování se zárukou vrácení peněž 90 dnů,“ během 90 dní od zakoupení vrátit.

Podrobné informace a přesná pravidla jsou k dispozici v letácích, nebo na www.philips.cz/snadnezehleni.

Výběr článků

Načítám