Hlavní obsah

Dveře v novém kabátě!

Komerční článekBOHEMIA PLAST GROUP s.r.o.

Každý z nás si jako hodnoticí kritérium stanoví něco jiného. Muži se obvykle zaměřují na technickou stránku výrobku, ženy pak přednostně vybírají model podle vzhledu. Naše společnost se snaží uspokojit obě strany.

Akční vchodové dveře s výplněmi od společnosti PERITO s.r.o.

Článek

Bohemiaplast nabízí nové druhy hliníkových vchodových dveří

Ať už se jedná o rodinné domy, byty nebo firemní prostory, vchodové dveře jsou vizitkou každé budovy. Jaké jsou v současnosti trendy vchodových dveří? Nové druhy nabízí BOHEMIA PLAST GROUP s.r.o.. Přesvědčte se sami.

Dveře od tradičního výrobce

Společnost BOHEMIA PLAST GROUP s.r.o. patří na našem trhu mezi zkušené výrobce výplní stavebních otvorů. Plastová, hliníková a dřevěná okna a dveře od Bohemiaplast jsou zárukou kvality, elegance a životnosti. Nově jsou v sortimentu zastoupeny také plastové dveře vyvinuté přesně podle současných architektonických trendů. Dodavatelem dveřních výplní pro BOHEMIA PLAST GROUP s.r.o. je společnost Perito s.r.o.

Moderní vzhled u dveří Amelie

Ideálním příkladem toho, jak mají vypadat vchodové dveře v moderním designu, jsou dveře Amelie. Kombinace rovných a zaoblených linií, 4 prosklené rámečky a to vše zasazené v dekoru různých druhů dřevin.

Díky nové technologii výroby i lepší vlastnosti

Dveře Amelie jsou ze série výplní ENTRY, která disponuje jedinečnými vlastnostmi. Díky unikátní výrobní technologii této série je dosaženo vynikajících tepelně-izolačních vlastností, vysoké odolnosti, snadné údržby a jako jediný druh plastových dveří nabízí série ENTRY možnost vnějšího překrytí křídla.

Výběr článků

Načítám