Hlavní obsah

Chcete sexy zadeček, odstranit celulitidu a zrušit bolesti zad? Jezděte pravidelně na koloběžce!

Komerční článekKOSTKA - kolobka, s.r.o.

Všichni chceme být krásní, zdraví, štíhlí… Někdo pro skvělou postavu nemusí hnout prstem a my ostatní se zkrátka potíme v posilovnách a držíme diety. Co kdyby ale existoval způsob, jak se snadno udržet ve formě, a ještě se u toho skvěle bavit?

Chcete být zdraví, krásní a fit? Zatočte s kily navíc jednou provždy!

Článek

Koloběžka: Zábavná cesta ke zdraví a krásné postavě

Koloběžky dávno nepatří jen dětem! Jízda na koloběžce je unikátní pohybovou aktivitou, která se čím dál více rozmáhá i mezi dospělými staršího věku. A není se čemu divit – aktivuje se při ní většina svalových partií, má blahodárný vliv na kondici kloubů dolních končetin a nenáročným způsobem tvaruje zadeček, bříško, stehna a lýtka. A současně velmi efektivně odstraňuje bolesti zad.

I lékaři pochvalují unikátní efekty koloběhu – jen málokterý sport dokáže zpevnit zádové svalstvo tak jako právě jízda na koloběžce. Při koloběhu dochází ke stabilizaci kyčlí a trupu, což pomáhá odstraňovat bolesti a ztuhlost zad. Dejte ztuhlým zádům konečně sbohem!

Vy ještě nemáte svou koloběžku?

Mrkněte na koloběžky od české firmy KOSTKA kolobka. Z široké nabídky koloběžek do každého terénu si určitě vyberete. A kdybyste s výběrem potřebovali pomoci, rádi vám poradí, která je pro vás ta pravá.

Výběr článků

Načítám